Νέα στοιχεία στο φως για το έγκλημα στη Φολέγανδρο και της τελευταίες στιγμές της ζωής της 26χρονης Γαρυφαλλιάς.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Μαρίνου Αλειφέρη στο newsit.gr, ο 30χρονος ξυλοκόπησε την άτυχη γυναίκα πριν τη ρίξει απ’ τα βράχια και τη σκοτώσει.

Κούγιας: Η αλήθεια θα ξεκαθαρίσει

Με νέες του δηλώσεις, ο Αλέξης Κούγιας που εκπροσωπεί την οικογένεια της αδικοχαμένης Γαρυφαλλιάς, αφότου διασαφήνισε ότι δεν έχει ακόμα στα χέρια του τη δικογραφία, είπε ότι, όταν αυτή έρθει, με την ολοκληρωμένη ιατροδικαστική εξέταση, μπορεί να οδηγήσει σε κατάρρευση των ισχυρισμών του δράστη.

«Οτιδήποτε γίνεται εν ζωή στο σώμα ενός ανθρώπου αποτυπώνεται σε μία ιατροδικαστική εξέταση. Θα φανεί αν τελικώς απλώς την έσπρωξε ή προηγουμένως τη χτύπησε. Είναι πολύ σημαντικό. Επίσης πολύ σημαντικό είναι τι θα πει το DNA, τι θα πει η έρευνα η γενετική που δίνει πολλές λύσεις στη δικαιοσύνη. Τα αποτυπώματα στο αυτοκίνητο, μπορεί να δείξουν κάτι πολύ διαφορετικό από αυτά που διηγείται ο δράστης, αν είναι αυτά πραγματικότητα».

Για τη θέση της οικογένειας και αν υπάρχουν επιπλέον στοιχεία για τη σχέση του δράστη με το θύμα, ο δικηγόρος υπογράμμισε ότι «η μητέρα μού τηλεφώνησε χθες και μού έδωσε κάποιες πληροφορίες, όσον αφορά στο χρόνο επαφής με τον δράστη. Άλλες που είχε για την οικογένεια του δράστη και, κυρίως, μού εκμυστηρεύτηκε μία έντονη ανησυχία της κοπέλας το τελευταίο διάστημα, ότι παρακολουθείτο το τηλέφωνό της και μάλιστα κάτι πιο εξειδικευμένο, αν είχε τη δυνατότητα ο δράστης, ο οποίος έχει σπουδάσει πληροφορική, να παρέμβει και να γνωρίζει από το κινητό της τηλέφωνο τα μηνύματα και τοι περιεχόμενό τους.

Το οποίο μπορεί να οδηγήσει την υπόθεση σε άλλα μονοπάτια. Και κυρίως στο αν η Γαρυφαλλιά είχε μία επικοινωνία μέσω μηνυμάτων με κάποιο πρόσωπο το οποίο, από αυτό το περιεχόμενο, προκύπτει ότι ο κατηγορούμενος προφανώς ενοχλήθηκε πολύ και παύει αυτή η διήγησή του περί δήθεν απρόοπτου τηλεφωνήματος, στο ότι κάποιος της έδωσε λάθος πληροφορία για το δρόμο που θα πήγαιναν. Αυτά τα θέματα θα τα προσεγγίσουμε όταν πάρουμε τη δικογραφία, όταν θα απολογηθεί ο κατηγορούμενος».