Σοβαρά επεισόδια αυτή την ώρα στη Νέα Σμύρνη ανάμεσα σε διαδηλωτές και αστυνομικούς στην πορεία για την αστυνομική βία. Η κατάσταση στην περιοχή είναι εκρηκτική με βόμβες μολότοφ, φωτοβολίδες και πέτρες από την πλευρά των διαδηλωτών με την αστυνομία να απαντά με χημικά και την «Αύρα» που ρίχνει νερό για να διαλύσει τα επεισόδια.

Συμφωνα με πληροφορίες υπάρχει και ένας τραυματίας αστυνομικός ο οποίος φαίνεται να έχει τραυματιστεί στο κεφάλι, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι μόλις πριν από λίγο έφτασε μια μοτοσυκλέτα του ΕΚΑΒ. 

Νέα Σμύρνη
Νέα Σμύρνη
Νέα Σμύρνη
Νέα Σμύρνη
Νέα Σμύρνη

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην αστυνομική βία, βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στην κεντρική πλατεία της Νέας Σμύρνης, στον απόηχο των γεγονότων που διαδραματίστηκαν την Κυριακή και των σφοδρών αντιδράσεων για τον ξυλοδαρμό πολίτη από αστυνομικούς.

Πολίτες όλων των ηλικιών συμμετέχουν στην κινητοποίηση, φωνάζοντας συνθήματα και κρατώντας πανό στα χέρια. Ένα εξ’ αυτών γράφει: “Τα πάρκα είναι για να γελάω και όχι για να ακούω πονάω”. Κάλεσμα για τη διαμαρτυρία είχε απευθύνει και η ανοιχτή συνέλευση κατοίκων Νέας Σμύρνης, Παλαιού Φαλήρου, Νέου Κόσμου, Αγίου Δημητρίου.