Επώνυμες Ελληνίδες, η μία μετά την άλλη, καταγγέλλουν τις δικές τους προσωπικές εμπειρίες ως θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης ή κακοποίησης, ακόμα και από αγνώστους μέσα στο επαγγελματικό τους περιβάλλον.

Μία από αυτές είναι η τραγουδίστρια Σάσα Μπάστα που μίλησε στην εφημερίδα ON Time και αναφέρθηκε στις δικές της εμπειρίες, από απλούς θαυμαστές της οι οποίοι την παρενόχλησαν κατά τη διάρκεια μίας αθώας φωτογραφίας μαζί της.

«Γενικά και σε μας συμβαίνουν πολλά στη νύχτα. Πόσω μάλλον όταν εμπλέκεται το αλκοόλ. Συγκεκριμένα, συμβαίνουν πολλά την ώρα της φωτογραφίας. Την ώρα που έρχεται ο άλλος για να βγάλει φωτογραφία μαζί μου, απλώνει περισσότερο χέρι. Δηλαδή, αντί να σου βάλει το χέρι στη μέση, στο βάζει πολύ πιο κάτω. Έχω χτυπήσει άνθρωπο γι’ αυτό πολλές φορές. Μερικοί γελούσαν και σε κάποιους, εννοείται, δεν έκατσα να βγάλω και φωτογραφία μαζί τους».

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και σε περιστατικό επίθεσης προς το μέρος της μέσα σε καμαρίνι, με άνθρωπο να της ορμάει και να τη σώζουν οι υπεύθυνοι του μαγαζιού.