Άγνωστοι μπλόκαραν την σελίδα του τομεάρχη πολιτικής προστασίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Ραγκούση, με αποτέλεσμα να «σβηστεί» ενώ ο ίδιος αποκάλυψε ότι δέχθηκε απειλητικά μηνύματα.

Ο τομεάρχης πολιτικής προστασίαςτου ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε ότι άγνωστοι δράστες «χτύπησαν» τη σελίδα του στο Facebook με αποτέλεσμα η σελίδα,με 17.500 φίλους καθώς και το προφίλ να εξαφανιστούν.

Ο ίδιος εκτιμά ότι η επίθεση αυτή δεν προήλθε από κάποιον με στοιχεία Νότιας Κορέας όπως εμφανιζόταν, αλλά από την Ελλάδα.

Ολόκληρη η δήλωση του Γιάννη Ραγκούση:

Δυστυχώς, ήταν η σειρά μου να πέσουν θύμα κακόβουλων ενεργειών, η σελίδα μου με 17.500 φίλους-η οποία εξαφανίστηκε-καθώς και το προφίλ μου, στο Facebook. Από προχθές είμαι σε επικοινωνία με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για τον εντοπισμό του/των υπαιτίων. Ήδη εντοπίστηκε πως η επίθεση δεν προήλθε από κάποιον με στοιχεία Νότιας Κορέας όπως εμφανιζόταν, αλλά από την Ελλάδα.

Εάν πάντως προκύψει πως αυτή η επίθεση σχετίζεται με πρόσφατο απειλητικό μήνυμα που μου έστειλαν, καθώς και πως τα δύο μαζί συνδέονται με την άσκηση των καθηκόντων μου ως τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη, του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, τότε αυτός/αυτοί θα μπλέξουν … και μάλιστα άσχημα.

Η τελευταία ανάρτησή του

Επιπλέον συνέχισε παλαιότερη ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, όπου είχε θέσει επτά ερωτήματα για τον «ξαφνικό θάνατο» όπως τον χαρακτηρίζει της Πάρου και της Αντιπάρου, μετά τα έκτακτα περιοριστικά μέτρα που τέθηκαν σε εφαρμογή, έδωσε ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης.

Στη νέα δήλωση του, ο κ. Ραγκούσης μιλά για απόκρυψη των στοιχείων για τα κρούσματα του ιού στα νησιά, η οποία, μάλιστα όπως καταγγέλλει, ήταν κεντρικά σχεδιασμένη από τα μέσα Ιουλίου.

Ολόκληρη η δήλωση του Γιάννη Ραγκούση:

«Σε συνέχεια της ανακοίνωσής μας για τον κορονοϊό στην Πάρο και την Αντίπαρο, καθώς και μετά την ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος, δίνουμε σήμερα στη δημοσιότητα ένα άκρως αποκαλυπτικό έγγραφο που αποδεικνύει ότι τελικά η απόκρυψη των στοιχείων για τα κρούσματα του ιού στα νησιά ήταν κεντρικά σχεδιασμένη από τα μέσα Ιουλίου.

Συγκεκριμένα, με το έγγραφο που επισυνάπτεται, από τις 16 Ιουλίου, επιβλήθηκε στις μονάδες υγείας των νησιών να σταματήσουν να ενημερώνουν τους κατοίκους και τους επισκέπτες για τα κρούσματα κορονοιού, αναφέροντας πως η αρμοδιότητα για την ενημέρωση για τα επιβεβαιωμένα περιστατικά COVID 19 ανήκει αποκλειστικά στον ΕΟΔΥ.