Επικρίσεις κατά της κυβέρνησης για τα νέα κυβερνητικά μέτρα για την οικονομία που ανακοινώθηκαν σήμερα, διατυπώνει ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25, Μιχάλης Κριθαρίδης με σημερινή δήλωσή του.

Ο κ. Κριθαρίδης κάνει λόγο για «κάποια πενιχρά μέτρα για τους εργαζόμενους, ορισμένες αναβολές φόρων και εισφορών για φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις και ευνοϊκό δανεισμό για τις τελευταίες».

Στην ίδια ακριβώς «λογική» με την οποία για άλλη μια φορά η ΕΕ αποδεικνύεται εγκληματικά κατώτερη των περιστάσεων, η κυβέρνηση, σύμφωνα με τον κ. Κριθαρίδη «κάνει μία ακόμα τρύπα στο νερό με ισχνή έως μηδαμινή ενίσχυση της οικονομίας, των εργαζομένων και του δημοσίου συστήματος υγείας».

Ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25 εκτιμά μάλιστα ότι «με αναστολές πληρωμών, δανεισμό, “ψίχουλα” και απλή μεταφορά ορισμένων ελαχίστων κονδυλίων από τον ένα τομέα στον άλλο, δεν θα υπάρξει καμία απολύτως ανάσχεση της πρωτοφανούς κρίσης» και προσθέτει ότι χρειάζεται άμεσα δημοσιονομική επέκταση πέρα και έξω από την εμμονή στην ατολμία και τη «μη λύση» από την EE και το Eurogroup.