Μετά τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ και την σύζυγό του, Μελάνια, γίνεται γνωστό πως θετικός στον κορωνοϊό είναι και ο γιος τους, Μπάρον Τραμπ. Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, με γραπτή της δήλωση ανακοίνωσε ότι μόλις εκείνη και ο Ντόναλντ Τραμπ διαγνώστηκαν θετικοί στην COVID-19, o γιος τους Μπάρον ήταν αρνητικός.

Ωστόσο, μετά από αρκετά τεστ, και ο 14χρονος Μπάρον διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό. Στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται ότι ο Μπάρον Τραμπ είναι «δυνατός έφηβος» και «δεν παρουσίασε συμπτώματα». Να σημειωθεί ότι στη δήλωση δεν αναφέρεται ρητά εάν ο 14χρονος είναι πλέον αρνητικός στην COVID-19.

Από την άλλη πλευρά, η Μελάνια Τραμπ μίλησε για τη δική της εμπειρία με τον κορονοϊό, επισημαίνοντας ότι στην αρχή είχε πολύ ήπια συμπτώματα, που περιελάμβαναν βήχα, πόνους στο σώμα, πονοκεφάλους και κόπωση.

«Επέλεξα να ακολουθήσω μια πιο φυσική διαδρομή, καταναλώνοντας περισσότερες βιταμίνες και υγιεινά τρόφιμα. Είχαμε υπέροχους φροντιστές γύρω μας και θα είμαστε για πάντα ευγνώμονες για την ιατρική περίθαλψη και την επαγγελματική διακριτικότητα που λάβαμε από τον Δόκτορ Κόνλεϊ και την ομάδα του» επισημαίνει ακόμη η Πρώτη Κυρία.

Μάλιστα δεν παρέλειψε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της για την υποστήριξη και στέλνει ένα μήνυμα στους Αμερικανούς πολίτες. «Θέλω οι άνθρωποι να ξέρουν ότι αναγνωρίζω πόσο τυχερή είναι η οικογένειά μου που έλαβε τέτοια φροντίδα. Αν είστε άρρωστος ή εάν έχετε κάποιον αγαπημένο που είναι άρρωστος -σας σκέφτομαι και θα είμαι σκέφτομαι κάθε μέρα-. Προσεύχομαι για τη χώρα μας και προσεύχομαι για όλους όσους αντιμετωπίζουν την COVID-19 και άλλες ασθένειες ή προκλήσεις», συμπλήρωσε.