Μια «ανάσα» από τον δράστη για την άγρια δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, φαίνεται να βρίσκεται η ΕΛ.ΑΣ.. «Κλειδί» θεωρείτε η περιγραφή που έχει δώσει ο 33χρονος πιλότος στους αξιωματικούς του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά ζωής.

Οι αστυνομικοί, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκονται κοντά στην ταυτοποίηση του δράστη για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά σε ποσοστό που αγγίζει μέχρι και το 80%. Και αυτό οφείλεται στο ηλεκτρονικό σκίτσο του κοντού δολοφόνου, το οποίο βασίστηκε στις περιγραφές του 33χρονου πιλότου.

Ο σύζυγος της άτυχης Καρολάιν, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, έχει δει 150 φωτογραφίες σεσημασμένων και πλέον υπάρχει και μία λίστα 15 υπόπτων με μικρότερες ομοιότητες με τους δράστες. Επίσης, στη σοφίτα του σπιτιού έχουν βρεθεί «ορφανά» DNA, τα οποία παραμένουν αναξιοποίητα και λανθάνοντα προς το παρόν.

Οι αρχές επίσης αναζητούν τρία ύποπτα αυτοκίνητα, ενώ εξετάζονται και διαρροές πληροφοριών από την φερόμενη ως ψυχολόγο της 20χρονης Καρολάιν.

Στο «μικροσκόπιο» όμως έχει μπει και η ληστεία – καρμπόν στο σπίτι του εκπαιδευτή του 33χρονου πιλότου. «Ο τρόπος δράσης είναι ακριβώς ο ίδιος. Με τη διαφορά ότι σε εμένα μπήκαν κρατώντας γκλοπ, ενώ στο Μπάμπη πήγαν με πιστόλια. Και αυτό επιτείνει το γεγονός ότι είναι ίδια γιατί εγώ ήρθα στα χέρια μαζί τους», δήλωσε ο εκπαιδευτής του 33χρονου πιλότου.