Στον ανακριτή θα παρουσιαστεί σήμερα η 24χρονη Γεωργία Μπίκα, όπου και θα καταθέσει ξανά για τον βιασμό της την παραμονή της Πρωτοχρονιάς σε ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη. Η Γεωργία αυτή τη φορά θα συνοδεύεται από ψυχολόγο, ενώ πρόκειται για την τέταρτη κατά σειρά κατάθεσή της.

Μαζί με την 24χρονη θα καταθέσουν επίσης φιλικά πρόσωπα της Γεωργίας που γνωρίζουν στοιχεία για την υπόθεση. Συγκεκριμένα, θα καταθέσει η 17χρονη φίλη της που τη συνόδευε στο πάρτι στο ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης και ο εργοδότης της, ο οποίος ήταν ο πρώτος άνθρωπος που κάλεσε η Γεωργία το πρωί μετά το βιασμό της.

Κατάθεση θα δώσει επίσης και ο φίλος του εργοδότη που τον συνόδευσε μέχρι το ξενοδοχείο όταν τους τηλεφώνησε η Γεωργία, το πρωί ανήμερα πρωτοχρονιάς.

Υπενθυμίζεται πως ο εργοδότης και ο φίλος του έχουν δηλώσει πως εντόπισαν τον επόμενο πρωί την Γεωργία σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, ενώ η 24χρονη πριν το πάρτι στο ξενοδοχείο βρισκόταν σε ρεβεγιόν στο σπίτι του εργοδότη της.

Τα SMS

Πληροφορίες του ThessToday.gr αναφέρουν ότι η Γεωργία θα εξηγήσει με κάθε λεπτομέρεια όλα αυτά που συνέβησαν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ενώ παράλληλα θα παρουσιάσει την απομαγνητοφώνηση τηλεφωνικών συνομιλιών καθώς και τα μηνύματα που αντάλλαξε το μοιραίο βράδυ με τον διοργανωτή του πάρτι.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, η ανταλλαγή μηνυμάτων μεταξύ της Γεωργίας και του μετρ του γνωστού καταστήματος εστίασης, άρχισε το μεσημέρι της Παρασκευής 31 Ιανουαρίου 2021 και ολοκληρώθηκε το πρωί της Πρωτοχρονιάς.

Στα μηνύματα φαίνεται να την ενημερώνει για το πάρτι και να την ρωτάει «εάν ψήνεται», ενώ μετά της δίνει οδηγίες για το πώς θα μπει στο ξενοδοχείο και τι ακριβώς θα πει στην ρεσεψιόν για να περάσει μέσα.

Τι υποστήριξε ο 27χρονος

Ο 27χρονος, τον οποίο η Γεωργία κατονόμασε ως ένα από τα πρόσωπα που τη βίασε, στις καταθέσεις του αρνείται την κατηγορία του βιασμού και ισχυρίζεται ότι υπήρχε «απόλυτη συναίνεση»

«Πράγματι την κάλεσα από το προσωπικό μου τηλέφωνο στις 04:10 και μιλώντας απευθείας μαζί της, τη ρώτησα αν ήταν στην είσοδο του ξενοδοχείου προκειμένου να της ανοίξω την πόρτα του δωματίου. Αφού αναπτύξαμε μια ευχάριστη διάθεση και υπήρχε ερωτική διάθεση μεταξύ μας, μου πρότεινε να πάμε στο δωμάτιο μου να κοιμηθούμε μαζί. Πήγαμε λοιπόν μαζί στο 602, ξαπλώσαμε στο κρεβάτι, αρχίσαμε να φιλιόμαστε και έχοντας την απόλυτη συναίνεση της» υποστήριξε.

Σημειώνεται πως τόσο σύμφωνα με τα όσα έχει πει η 17χρονη αλλά και διοργανωτής του πάρτι η Γεωργία ήταν εμφανές ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ, όμως ο 27χρονος ισχυρίζεται πως η 24χρονη δεν ήταν υπό την επήρεια μέθης: «Ουδέποτε υπέπεσε στην αντίληψή μου ότι η συγκεκριμένη κοπέλα βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης ή ότι έπραξε κάτι κατά την ερωτική μας συνεύρεση χωρίς την απόλυτη συναίνεση της» κατέθεσε.

Παράλληλα, σημειώνεται πως και οι 3 νεαροί έχουν δώσει διαφορετικές ώρες στις καταθέσεις τους σχετικά με την εμφάνιση της Γεωργίας στο πάρτι, αλλά και μετά όταν η κοπέλα διαπίστωσε ότι δεν μπορούσε πλέον να οδηγήσει και επέστρεψε στο ξενοδοχείο.

Τι γίνεται αν βρεθεί δεύτερο DNA

Αξίζει να σημειωθεί πως σε περίπτωση που τα εγκληματολογικά εργαστήρια εντοπίσουν γενετικό υλικό (DNA) και δεύτερου ατόμου στα ρούχα της κοπέλας, καταρρίπτεται άμεσα ο ισχυρισμός των υπόπτων ότι η κοπέλα είχε ερωτική επαφή μόνο με έναν από αυτούς και μάλιστα η συνεύρεση ήταν συναινετική.

Η κατηγορία τότε θα είναι αυτή του ομαδικού βιασμού, ένα κακούργημα που τιμωρείται ακόμη και με ισόβια.

Την επόμενη εβδομάδα οι τοξικολογικές

Στα χέρια Ελβετών επιστημόνων με νέο ειδικό όργανο προηγμένης τεχνολογίας που ανιχνεύει άγνωστες -έως τώρα- χημικές ουσίες κρίνεται το οριστικό και ξεκάθαρο αποτέλεσμα των τοξικολογικών εξετάσεων για την 24χρονη.

Οι τοξικολογικές εξετάσεις βρίσκονται στη Βέρνη της Ελβετίας. Ο λόγος για τον οποίον εστάλησαν από την Ελλάδα στο ελβετικό εργαστήριο είναι απλός: προηγμένη τεχνολογία η οποία δίνει τη δυνατότητα να ανιχνευτούν ναρκωτικές ουσίες οι οποίες ενδεχομένως να μην έχουν συναντήσει ξανά οι Έλληνες επιστήμονες εγχώρια. Και αυτό γιατί κάθε χρόνο εμφανίζονται στην αγορά 101 νέα ναρκωτικά φάρμακα με άγνωστες χημικές ενώσεις.

Άρα, για την κρυστάλλινη εικόνα των τοξικολογικών εξετάσεων της 24χρονης, το αρμόδιο εργαστήριο του ΑΠΘ προκειμένου να λάβει επιπρόσθετες πληροφορίες -έχοντας ήδη μια καθαρή εικόνα- απέστειλε στην Ελβετία το δείγμα, ενώ τα οριστικά αποτελέσματα θα σταλούν στην Ελλάδα την επόμενη εβδομάδα.