Αποκλειστικό δημοσίευμα της Daily Mail αποκαλύπτει την «σκληρή» πλευρά της πασίγνωστης Αμερικανίδας παρουσιάστριας Έλεν ΝτιΤζενέρις, μια πλευρά που είναι ακριβώς αντίθετη από εκείνη που έβλεπε τόσα χρόνια το κοινό στο σόου της «Ellen». Αντίθετα με τη γλυκιά και χαριτωμένη τηλεοπτική της εικόνα, η ΝτιΤζενέρις πίσω από τις κάμερες γίνεται ένας τύραννος. Αυτό υποστηρίζουν πρώην εργαζόμενοι στο σπίτι της παρουσιάστριας το οποίο περιγράφουν χειρότερο και από στρατιωτικό στρατόπεδο.

Στις καταγγελίες των συνεργατών της στην τηλεοπτική εκπομπή «Ellen» έρχεται τώρα να προστεθεί αυτή ενός πρώην εργαζομένου στο σπίτι της, ο οποίος μιλά για «βασανιστήρια», παγίδες και καψόνια. Όπως λέει η διάσημη κωμικός «απολάμβανε» να κάνει τεστ στο προσωπικό, να απολύει κόσμο ενώ δεν δεχόταν ούτε το παραμικρό λάθος.

Ο άνθρωπος που μίλησε στην Daily Mail η παρουσιάστρια έβαζε παγίδες για να εντοπίζει τυχόν λάθη. Άφηνε σπίρτα πίσω από ντουλάπια ή έκρυβε μαξιλάρια ώστε να βλέπει στη συνέχεια αν θα τα έβρισκε η καθαρίστρια για να τα μαζέψει ή να τα ξεσκονίσει. Κανείς δεν άντεχε για πάνω από μερικούς μήνες στην ομάδα του προσωπικού της και οι εκρήξεις ι πριν την επιστροφή της κωμικού στο σπίτι προκειμένου να αποφευχθεί μια έκρηξη που θα οδηγούσε σε απόλυση.

Μάστορες, καμαριέρες και μάγειρες την έτρεμαν: «Σε βασάνιζε και εσύ απλά την άκουγες γιατί σε πλήρωνε. Η Έλεν είναι το χειρότερο πρόσωπο που έχω γνωρίσει στη ζωή μου» λέει χαρακτηριστικά ο εξοργισμένος πρώην υπάλληλος της κωμικού.

Μέχρι στιγμής η Ντε Τζένερις δεν έχει απαντήσει σε αυτές τις καταγγελίες, καθώς για τις προηγούμενες έχει ζητήσει συγγνώμη δηλώνοντας άγνοια για αρκετά από όσα συνέβαιναν πίσω από τις κάμερες της βραβευμένες με Emmy εκπομπής της.