Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Δίκη στο Open» ο Θόδωρος Καρυπίδης στην κατάθεσή του στο Τμήμα Αθλητικής Βίας Θεσσαλονίκης για την υπόθεση του Σιαμπάνη ανέφερε πως μετέφερε στον Μάκη Γκαγκάτση ότι δεν συνδέει τον ΠΑΟΚ με την απόπειρα δωροδοκίας του τερματοφύλακα του Άρη.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή ο ισχυρός άνδρας των «κιτρινόμαυρων» το βράδυ της Πέμπτης έλαβε μήνυμα στο κινητό του από τον Μάριο Σιαμπάνη.

Ο τερματοφύλακας του Άρη ζητούσε άμεση επικοινωνία. Ο κ. Καρυπίδης επικοινώνησε μαζί του και ο Σιαμπάνης του μετέφερε ότι δύο άτομα αποπειράθηκαν να τον δωροδοκησουν με 100.000 ευρώ για να έχει μειωμένη απόδοση στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Τα χρήματα είχε μαζί του ένας πρώην υπάλληλος του ΠΑΟΚ, τον οποίο και κατονόμασε. Το τρίτο πρόσωπο της συνάντησης ο Σιαμπάνης ισχυρίστηκε ότι δεν το γνώριζε.

Σύμφωνα με την κατάθεσή του, ο κ. Καρυπιδης επικοινώνησε αμέσως με τον α’ αντιπρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του ΠΑΟΚ, Μάκη Γκαγκάτση και τον ενημέρωσε για το συμβάν.

Ο κ. Γκαγκάτσης αντέδρασε και του είπε ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει καμία απολύτως σχέση, με τον κ.Καρυπίδη να του αναφέρει ότι δεν συνδέει το περιστατικό της απόπειρας δωροδοκίας με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.