Να λογοδοτήσουν οι υπεύθυνοι για το παρακράτος του ΣΥΡΙΖΑ ζητά το Κίνημα Αλλαγής μετά και τις τελευταίες αποκαλύψεις με τα απομαγνητοφωνημένα αποσπάσματα των συνομιλιών Σάμπι Μιωνή και Νίκου Παππά.

Το ηχητικό ντοκουμέντο που κατέθεσε ο επιχειρηματίας Σάμπι Μιωνής, για την συνομιλία του με τον Νίκο Παππά, το 2016, φαίνεται ότι ο τότε υπουργός Επικρατείας της κυβέρνησης Τσίπρα γνώριζε για την ύπαρξη παρακρατικού μηχανισμού. «Ο Παπαγγελόπουλος έχει τη δική του ατζέντα» και ότι «ξέρω, καταλαβαίνω και μαθαίνω» ότι «κάποιοι βγάζουν λεφτά», και μάλιστα «πολλά λεφτά» και ότι «έκανε το δικό του outsourcing» ακούγεται να λέει ο κ. Παππάς.

Το ΚΙΝΑΛ, σε ανακοίνωσή του, τονίζει ότι «αυτά δεν χωρούν στη Δημοκρατία» και επισημαίνει ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί τον μόνιμο χορηγό της δεξιάς». Οπως σημειώνει «το Κίνημα Αλλαγής αποτελεί το μοναδικό ανάχωμα, το προοδευτικό αντίβαρο, απέναντι στην πολιτική της δεξιάς». Είμαστε αποφασισμένοι να υπερασπιστούμε τη Δημοκρατία και να αντιμετωπίσουμε τις κοινωνικές ανισότητες».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ:

Τα όσα αποκαλύπτονται καθημερινά για το παρακράτος του ΣΥΡΙΖΑ επιβάλλεται να διερευνηθούν άμεσα από τη δικαιοσύνη και οι υπεύθυνοι να λογοδοτήσουν. Αυτά δεν χωρούν στη Δημοκρατία.

Η αξιωματική αντιπολίτευση δεν έχει πλέον καμιά αξιοπιστία να επιτελέσει τον θεσμικό ρόλο της σε μια εποχή κρίσης και μεγάλων προκλήσεων στα εθνικά θέματα, στην οικονομία, στην κοινωνία. Ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί τον μόνιμο χορηγό της δεξιάς.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα μείνει ανενόχλητη η Κυβέρνηση της ΝΔ ,να επιβάλλει τη συντηρητική πολιτική της σε βάρος των εργαζομένων, της μεσαίας τάξης των αδύναμων.

Το Κίνημα Αλλαγής αποτελεί το μοναδικό ανάχωμα, το προοδευτικό αντίβαρο, απέναντι στην πολιτική της δεξιάς. Είμαστε αποφασισμένοι να υπερασπιστούμε τη Δημοκρατία και να αντιμετωπίσουμε τις κοινωνικές ανισότητες».