Μαθήματα δύναμης έδωσε για μια ακόμη φορά η Ιωάννα Παλιοσπύρου. Σε μια εξομολόγηση καρδιάς, η κοπέλα μίλησε για τη νέα της καθημερινότητα, μετά από την επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε.

«Την ημέρα που έμαθα για τη σύλληψη ήμουν χαμένη. Δεν μπορούσα να κάνω focus στο τι συμβαίνει όταν ήμουν στο νοσοκομείο», περιέγραψε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Όπως είπε στη Σίσσυ Χρηστίδου μόλις έμαθε ποια ήταν η δράστις άλλαξε η ψυχολογία της, γιατί πήρε κάποιες απαντήσεις και αποφάσισε να επικεντρωθεί στην υγεία της και στο πώς θα βγει από το νοσοκομείο.

«Κυκλοφορώ πιο άνετα με τη μάσκα»

«Το εισπράττω από τον κόσμο τώρα που κυκλοφορώ πιο άνετα με τη μάσκα. Με πλησιάζει ο κόσμος, είναι πολύ συγκινητικό. Κάθε φορά με εκπλήσσει, δεν το συνηθίζεις», πρόσθεσε.

«Σηκώθηκα ένα πρωί, έκανα το μπάνιο μου και δεν ξέρω ήμουν σε πολύ καλή διάθεση και τράβηξα μια φωτογραφία στο φως της ημέρας χωρίς μάσκα και τη στείλαμε στη γιατρό μου. Της έγραψα πως νιώθω πολύ όμορφη και πόσο πολύ σε ευχαριστώ και μου απάντησε θα βελτιωθεί ακόμα περισσότερο, θα νιώσεις πιο όμορφη και θα καταλάβεις στο τέλος ότι αυτό είναι το λιγότερο σημαντικό στους ανθρώπους», ανέφερε για τη συγκινητική συνομιλία που είχε με την γιατρό της, η οποία παρενέβη στην εκπομπή και μίλησε για τα χειρουργεία που θα κάνει στο μέλλον η Ιωάννα.

Σοκαρισμένη ήταν η παρουσιάστρια από την έντονη μυρωδιά που έχουν ακόμα από το βιτριόλι τα ρούχα της Ιωάννας, που φορούσε την ημέρα που δέχθηκε την επίθεση.

Όπως αποκάλυψε, η Ιωάννα Παλαιοσπύρου κράτησε τα ρούχα μήπως χρειαστεί να τα χρησιμοποιήσει στη δικαστική διαδικασία, αλλά πλέον δεν είναι σίγουρη αν θέλει να τα έχει στο σπίτι.

«Μου λείπει η δουλειά μου. Μου λείπει να αισθάνομαι δημιουργική, να έχω επαφή με τους ανθρώπους», ανέφερε μεταξύ άλλων και μίλησε για τη συνεργασία της με τον Σταύρο Θεοδωράκη.

«Μου αρέσει το podcast σαν ιδέα. Δεν έχει να κάνει με την εικόνα. Εχει να κάνει καθαρά με το μήνυμα που θέλει να περάσει κάποιος. Το συζητήσαμε. Το concept είναι ότι θα μιλάω με κάποιους ανθρώπους που έχουν περάσει κάτι δύσκολο, χωρίς να στεκόμαστε στις λεπτομέρειες, πως τα κατάφεραν και τι τους έδωσε δύναμη. Θέλω να περάσω το μήνυμα της αισιοδοξίας και της ελπίδας», είπε.