Τη Ρούλα Πισπιρίγκου επισκέφθηκαν ξανά η μητέρα και η αδελφή της, μαζί με τους δικηγόρους της 33χρονης προκειμένου να συζητήσουν την υπερασπιστική της γραμμή, λίγο πριν οδηγηθεί στην ανακρίτρια.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου παραμένει για πέμπτη ημέρα στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, μετά τη σύλληψή της την Τετάρτη, 30 Μαρτίου, και αναμένεται να οδηγηθεί το πρωί της Δευτέρας στην ανακρίτρια προκειμένου να απολογηθεί για την κατηγορία του θανάτου της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας, με τη χορήγηση κεταμίνης.

Νέα επίσκεψη στη Ρούλα Πισπιρίγκου από μητέρα και αδελφή

Μάλιστα, η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, Ελένη, και η αδελφή της, Δήμητρα, επισκέφθηκαν την 33χρονη κατηγορούμενη μία ημέρα μετά τη σύλληψή της ενώ την επισκέφθηκαν και σήμερα, Κυριακή, 3 Απριλίου, (μία ημέρα πριν την απολογία της) πήγαν να τη δουν.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι οι συγγενείς της Ρούλας Πισπιρίγκου έκατσαν για λιγότερο από μία ώρα, για 45 λεπτά περίπου.

Επίσης, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η 33χρονη κατηγορούμενη, φέρεται να είχε ύποπτη δραστηριότητα στο διαδίκτυο στο πρόσφατο παρελθόν. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του MEGA, η Ρούλα Πισπιρίγκου έψαχνε για περίεργες φαρμακευτικές ουσίες.

Επιμένει για τον ανιχνευτή ψεύδους

Μαζί με την μητέρα και την αδελφή, ήταν και οι δικηγόροι της Ρούλας Πισπιρίγκου οι οποίοι, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, έκατσαν και συζήτησαν με την 33χρονη για δύο ώρες, σε μια κρίσιμη ημέρα καθώς είναι ημέρα προετοιμασίας της ίδιας για την απολογία της τη Δευτέρα.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου συνεχίζει να επιμένει για τον ανιχνευτή ψεύδους στον οποίο θέλει να υποβληθεί προκειμένου να δείξει πως ό,τι υποστηρίζει, είναι αλήθεια.

Επίσης, αναμένεται να καταθέσει αίτηση διαζυγίου από τον Μάνο Δασκαλάκη, με τον οποίο, όπως φαίνεται από τις δηλώσεις τους, έχουν έρθει σε ρήξη.

Τα «ρίχνει» στους γιατρούς για την κεταμίνη

Στο μεταξύ, πηγές αποκαλύπτουν και την υπερασπιστική γραμμή που θα αναμένεται να ακολουθήσει η Ρούλα Πισπιρίγκου στην απολογία της.

Σύμφωνα λοιπόν, με τις πληροφορίες, η Ρούλα Πισπιρίγκου θα υποστηρίξει πως οι γιατροί έδωσαν κεταμίνη στην 9χρονη Τζωρτζίνα καθώς κανείς μπορεί να την προμηθευτεί από φαρμακείο νοσοκομείου.

Πώς απαντούν νοσοκομειακές πηγές

Πάντως, νοσοκομειακές πηγές αναφέρουν στον ΑΝΤ1 πως δεν έχει χορηγηθεί, από γιατρούς, κεταμίνη στην Τζωρτζίνα κατά τη διάρκεια της ανάνηψης.

Τι ερευνούν οι δικηγόροι της

Νωρίτερα, οι δικηγόροι της Ρούλας Πισπιρίγκου είχαν δηλώσει πως ερευνούν την πορεία που ακολούθησε η κεταμίνη και τον τρόπο με τον οποίο έφτασε στην άτυχη Τζωρτζίνα.

O Όθωνας Παπαδόπουλος, o ένας εκ των δυο συνηγόρων της κατηγορουμένης, όταν έφτασε στη ΓΑΔΑ, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Ερευνούμε την πορεία που ακολούθησε η κεταμίνη, ποιος την προμηθεύτηκε με και ποιον τρόπο και πώς την χρησιμοποίησε».

«Η κεταμίνη είναι μια ουσία που διακινείται με πολύ αυστηρό και ελεγχόμενο τρόπο και δεν μπορεί κανείς να την προμηθευτεί στο εμπόριο. Μπορεί να χρησιμοποιήθηκε από κάποιον χωρίς δόλο και ίσως δούμε κάποιες ανατροπές».

Σύμφωνα με τον ίδιο υπάρχουν περιστατικά και εξελίξεις που έχουν επηρεάσει ψυχολογικά την εντολέα του, ενώ με δίκη του παρότρυνση θα συναντηθεί με τους προηγούμενους νομικούς παραστάτες της.

Η 33χρονη κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας. Οι έρευνες των Αρχών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, ενώ τη Δευτέρα η Ρούλα Πισπιρίγκου στις 12:00 το μεσημέρι θα κληθεί να απολογηθεί για όσα την κατηγορούν, μετά την προθεσμία που ζήτησε και έλαβε.

Σημειώνεται πως η Ρούλα Πισπιρίγκου, όλες αυτές τις ημέρες, από τη στιγμή της σύλληψής της μέχρι και σήμερα, δηλώνει άγνοια για την κεταμίνη, αρνούμενη την κατηγορία.