Είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης τα τελευταία 25+ χρόνια. Ένα όνομα που μοιάζει συνώνυμο της επιτυχίας, με μακρά πορεία και πολλές παραγωγές που έχουν γράψει ιστορία. Ένας σκληρός «παίκτης» του χώρο που, όμως, μαζί με την ομάδα του μπορούν να κάνουν τηλεοπτικά θαύματα.

Ο λόγος για τον πολυτάλαντο Αντώνη Κανάκη. Ο Θεσσαλονικιός παρουσιαστής/ παραγωγός/ σκηνοθέτης/ σεναριογράφος εδώ και έναν χρόνο απέχει από την τηλεόραση, καθώς μετά την πολυετή του παρουσία στον ΑΝΤ1 και την βραχύβια, όπως αποδείχτηκε, στον ΣΚΑΪ (όπου και «Ράδιο Αρβύλα» και «Βινύλιο» έριξαν αυλαία), αποφάσισε με τους Γιάννη Σερβετά, Στάθη Παναγιωτόπουλο και Χρήστο Κιούση να κάνουν μερικές εκπομπές στο YouTube την περίοδο της καραντίνας λόγω πανδημίας.

Το όνομα του Mr. Αρβύλα, φυσικά, «παίζει» συνεχώς στα μεταγραφικά σενάρια, με αρκετά κανάλια να τον έχουν προσεγγίσει. Ωστόσο, οι τελευταίες πληροφορίες λένε πως βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις (και, μάλιστα, σε καλό δρόμο…) με ένα σταθμό-έκπληξη: την ΕΡΤ, που θέλει να τον εντάξει στο δυναμικό της και να δυναμώσει σημαντικά το πρόγραμμά της.

Η Δημόσια Τηλεόραση- όπως φάνηκε και από την υπογραφή του διδύμου Ρήγα-Αποστόλου για τη νέα, πολυαναμενόμενη σειρά τους-κάνει στροφή στην εμπορική τηλεόραση, θέλοντας ν’ ανεβάσει τα νούμερά της.

Σε αυτό το πλαίσιο προσέγγισε και τον Κανάκη, ο οποίος δεν είναι καθόλου αρνητικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στη μικρή οθόνη. Εκείνο που προκαλεί μίνι εντύπωση, ωστόσο, είναι πως η ΕΡΤ δε θέλει από τον Αντώνη το «Ράδιο Αρβύλα», αλλά την πιο «σοβαρή» δουλειά του: το «Βινύλιο», που στα χρόνια της παρουσίας του στην TV έχει αποσπάσει θετικότατες κριτικές.

Θα κλείσει τελικά το… εκκωφαντικό deal;

Μέσα στις επόμενες μέρες θα ξέρουμε…

Πηγή: dailymedia.com.gr