Με ταχύτατους ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών της δολοφονίας της 20χρονης Κάρολαϊν στα Γλυκά Νερά.

Οι αστυνομικοί, που διενεργούν τις έρευνες, χαρακτηρίζουν θέμα χρόνου τη σύλληψη των δραστών.

Τριάντα χρονών, μελαμψός, ο δολοφόνος της Κάρολαϊν

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο σύζυγος της 20χρονης Κάρολαϊν έχει περιγράψει στους αστυνομικούς τα χαρακτηριστικά ενός εκ των τριών δραστών της δολοφονίας.

Φέρεται να είδε το πρόσωπο του δολοφόνου της γυναίκας του, όταν κάποια στιγμή έπεσε στο λαιμό του η κουκούλα full face που κάλυπτε τα χαρακτηριστικά του.

Σύμφωνα με την κατάθεση του συζύγου, ο δολοφόνος ήταν μέχρι 30 ετών, μελαμψός, με ύψος και με περιττά κιλά.

Νέα μαρτυρία για ένα παλιό Audi

Παράλληλα η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει όλα τα βίντεο που έχει στη διάθεσή της από κάμερες ασφαλείας, εστιάζοντας σε στοιχεία για συμμορίες που δρουν στα Γλυκά Νερά και γειτονικές περιοχές.

Οι αστυνομικοί αναμένουν με ενδιαφέρον τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια, καθώς εκτιμούν ότι ο δολοφόνος της 20χρονης άφησε γενετικό υλικό στο σώμα και στα ρούχα όταν την έπνιγε και έδενε πάνω στο κρεβάτι.

Αξιολογούν νέα μαρτυρία κατοίκου των Γλυκών Νερών, που είδε στην περιοχή ένα παλιό Audi με τρία άτομα και μάλιστα δύο φορές.

«Επιδιώκουν να βρουν τους ιδιοκτήτες μέσα στα σπίτια»

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, οι Αρχές είπαν ότι πρόκειται για φονιάδες που επιδιώκουν να βρουν στο εσωτερικό των σπιτιών τους ιδιοκτήτες. Θέλουν να τους πιέσουν, να τους βασανίσουν. Δεν τους ενδιαφέρει αν θα είναι ιδιαίτερα βίαιοι. Αυτό σημαίνει ότι και στο παρελθόν θα έχουν κάνει κάτι παρόμοιο.

Η αστυνομία θεωρεί ότι είναι σεσημασμένοι κακοποιοί και αναμένει και από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών αποτελέσματα από τα ευρήματα που συνέλεξαν από τον τόπο του εγκλήματος.

Επίσης, αναμένονται στοιχεία και από τα στίγματα των τηλεφώνων. Θα γίνει άρση του απορρήτου και σάρωση των επικοινωνιών, ενώ δεν αποκλείεται να έχουν ενεργοποιήσει κεραίες εκπομπής σήματος στην περιοχή.