Την έντονη ενόχλησή τους δεν κρύβουν πολλοί στο Μέγαρο Μαξίμου για τις διαρροές που είδαν το φως της δημοσιότητας και αφορούσαν στο «σχέδιο της κυβέρνησης για τον τουρισμό». Ως γνωστόν, το Μαξίμου δεν έχει ακόμη πάρει καμία απόφαση ούτε για το πώς θα λειτουργήσουν οι τουριστικές επιχειρήσεις, ούτε όμως για το αν και πώς θα στηριχθούν οι εργαζόμενοι και οι επιχειρηματίες του κλάδου που πλήττονται από την καραντίνα και τα κλειστά σύνορα.

Όπως αναφέρει το matrix24.gr, ο υπουργός Τουρισμού χρεώθηκε διαρροές με «μη εγκεκριμένα από το Μαξίμου σχέδια», όπως λένε καλά ενημερωμένοι παράγοντες.

Μάλιστα, χθες, ερωτηθείς αν υπάρχει «δυσφορία για τον Χάρη Θεοχάρη» (ΣΚΑΪ), ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας περιορίστηκε να επισημάνει με νόημα ότι η κυβέρνηση θα προχωρήσει σε ανακοινώσεις ενός «συνεκτικού σχεδίου», ενώ απέφυγε να διαψεύσει τα περί «δυσφορίας.

Ως γνωστόν, η Όλγα Κεφαλογιάννη είχε αρνηθεί την πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη να αναλάβει «σκέτο» το υπουργείο Τουρισμού αφού ήθελε διακαώς ένα ολοκληρωμένο «πακέτο» Τουρισμού-Πολιτισμού. Ωστόσο, έκτοτε κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι και το Μέγαρο Μαξίμου έχει εκτιμήσει το γεγονός ότι η βουλευτής δεν έδειξε καμία δυσαρέσκεια και δεν ενόχλησε κατ’ ουδένα τρόπο τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σύμφωνα με το matrix24.gr, επειδή βρισκόμαστε σε μία συγκυρία που η «ανασχηματισμολογία» καλά κρατεί και έχουν βαθμολογηθεί κάτω από τη βάση τόσο η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη όσο και ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης, το σενάριο για «Όλγα υπερυπουργό» ήδη έχει αρχίσει να ζεσταίνεται…