Η Μέγκιν Κέλι μίλησε ανοιχτά για τη διαμάχη της με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, η οποία ξεκίνησε όταν εκείνος έκανε μια ακατανόητη παρατήρηση σχετικά με την τότε παρουσιάστρια του Fox News, όταν συντόνισε ένα από τα ντιμπέιτ των Ρεπουμπλικανών.

Η δημοσιογράφος, η οποία στη συνέχεια πήγε στο NBC και απολύθηκε για κάποιες αμφιλεγόμενες παρατηρήσεις σχετικά με το blackface, έδωσε συνέντευξη στο “Frontline” του PBS για ένα ντοκιμαντέρ που εξετάζει το βαθύ πολιτικό χάσμα στην Αμερική

Το επικείμενο ντοκιμαντέρ με τίτλο “ America’s Great Divide: From Obama to Trump” θα διερευνήσει “το ολοένα και πιο διχασμένο και τοξικό πολιτικό σκηνικό της Αμερικής”.

Πριν από την προβολή του ντοκιμαντέρ το PBS κυκλοφόρησε την πλήρη συνέντευξη διάρκειας 42 λεπτών της Μέγκιν Κέλι, στην οποία μιλά για τον Ντόναλντ Τραμπ, τη διένεξη και τις συνέπειές της.

Στο περίφημο ντιμπέιτ, η Κέλι εξοργίστηκε όταν του έκανε ερωτήσεις για τα αμφιλεγόμενα σχόλιά του σχετικά με τις γυναίκες, με τον πρόεδρο των ΗΠΑ να λέει αργότερα στον Ντον Λένον του CNN ότι “έβγαινε αίμα από τα μάτια της, έβγαινε αίμα από παντού”.

“Η ζωή μου τινάχθηκε στον αέρα για εννέα μήνες” ανέφερε η Κέλι στο “Frontline”. “Φοβάμαι κατά διαστήματα. Και το Breitbart (ιστότοπος που φιλοξενεί ακροδεξιές απόψεις) συνεχώς πυροδοτεί. Είχα – και έχω – τρία μικρά παιδιά, πραγματικά μικρά παιδιά, και οι απειλές για την ασφάλειά μου κλιμακώθηκαν” σημειώνει.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ