Οδηγίες από την αστυνομία να μην αποκαλύψει στον πιλότο όσα κατέθεσε στην αστυνομία είχε, σύμφωνα με τη δικηγόρο της, η «ψυχολόγος» που επισκεπτόταν η Κάρολαϊν και ο σύζυγός της.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η δικηγόρος της στην εκπομπή «Καλημέρα» του ΣΚΑΙ, Σταματία Μάρκου, η εντολέας της εξ αρχής κατέθεσε στην αστυνομία όσα ήξερε και φωτογράφιζαν τον πιλότο ως ύποπτο.

Η Ελένη Μυλονωπούλου είχε αναφέρει στην αστυνομία τα προβλήματα του ζευγαριού και μάλιστα είχε αναφέρει και τις επικοινωνίες που είχε με την Καρολάιν εν αγνοία του συζύγου της, είπε χαρακτηριστικά, επισημαίνοντας ότι της είχαν δοθεί οδηγίες από την αστυνομία στην κα Μυλωνοπούλου να μην αποκαλύψει στον πιλότο ότι κατέθεσε. «Έλεγε καλά λόγια για να μην υποψιαστεί κάτι ο 33χρονος», ανέφερε. Τόνισε, μάλιστα, ότι η κατάθεσή της έχει μείνει απόρρητη και η ίδια ήταν σε συνεχή επικοινωνία με το τμήμα Ανθρωποκτονιών.

Μεταξύ άλλων, η Σταματία Μάρκου αποκάλυψε ότι άτομο που ανήκε στο φιλικό περιβάλλον του πιλότου κάλεσε την κα Μυλωνοπούλου το βράδυ, αφότου είχε καταθέσει στη ΓΑΔΑ, και την ρώτησε αν κλήθηκε για κατάθεση.

Μάλιστα, και ο δράστης είχε επικοινωνήσει τηλεφωνικώς με την κα Μυλωνοπούλου για να της πει να μιλήσει με καλά λόγια γι’ αυτόν. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η δικηγόρος της, ο δράστης την εκμεταλλεύτηκε. «Ο δολοφόνος είναι πανέξυπνος άνθρωπος», είπε.