Ανακοίνωση εξέδωσε η ΓΑΔΑ σχετικά με τις καταγγελίες που έκανε η μητέρα και η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου για ξυλοδαρμό της.

Στην ανακοίνωση γίνεται γνωστό ότι σε κατάθεσή της η ίδια η κατηγορούμενη διαψεύδει όσα δήλωσαν οι συγγενείς της για δήθεν ξυλοδαρμό της από τους αστυνομικούς. Μάλιστα, αναφέρεται ότι η Πισπιρίγκου εξετάστηκε από ιατροδικαστή και δεν προέκυψε τραυματισμός της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

«Αναφορικά με καταγγελία, που αναπαράχθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή και αφορούσε σε φερόμενη βιαιοπραγία αστυνομικών σε βάρος κρατούμενης στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, ανακοινώνεται ότι λήφθηκε κατάθεση της κρατούμενης, στην οποία διέψευσε τα καταγγελλόμενα, ενώ επιπλέον εξετάστηκε από ιατροδικαστή και δεν προέκυψε τραυματισμός της», λέει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Αστυνομία. 

Υπενθυμίζεται ότι η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή ότι είδε σημάδια από μπουνιές και κλωτσιές στην κόρη της όταν την επισκέφθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στη ΓΑΔΑ.