Με μια ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η ηθοποιός Δώρα Χρυσικού υποστηρίζει ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης δεν ήταν στην Ιθάκη κάτα το διάστημα που αναφέρει στο απολογητικό υπόμνημά του.

Στην ανάρτησή της η Δ. Χρυσικού λέει για τον Δ. Λιγνάδη: «Ας του πει κάποιος πως με ψέματα επιβαρύνει χειρότερα τη θέση του», ενώ τονίζει ότι αν κληθεί από τη δικαιοσύνη, θα δώσει και αποδείξεις.

Aναφερόμενη στον ισχυρισμό του κατηγορούμενου ότι οι πράξεις που του αποδίδονται για τον Αύγουστο του 2015 δεν ευσταθούν, καθώς βρισκόταν στην Ιθάκη για διακοπές με τον αδερφό του στο σπίτι της Ελένης Κούρκουλα, η κ. Χρυσικού αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ας του πει κάποιος πως με ψέματα επιβαρύνει χειρότερα την θέση του. Όπως το κατάφωρο ψέμα ότι τον Αύγουστο του 2015 που φέρεται να βίασε ένα απ τα θύματα, ήταν διακοπές στην Ιθάκη.

Κύριε Λιγνάδη καταλαβαίνω τον πανικό σας αλλά έχω στοιχεία ότι το 2015 δεν ήσασταν στο νησί, ούτε το 2016, ήρθατε στο νησί μου το 2017 και το 2018 και προτίθεμαι να τα καταθέσω στις αρμόδιες αρχές εάν και εφόσον χρειαστεί».