Έχουν ακουστεί πολλά και έχουν γραφτεί ακόμα περισσότερα για το σήριαλ Μενεγάκη στον Alpha.

Αποκαλυπτικό είναι το ρεπορτάζ του dailymedia.gr.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για επιθυμία της διοίκησης Βαρδινογιάννη να συνεχιστεί η συνεργασία των δυο πλευρών, αλλά μέσα σε λογικά οικονομικά πλαίσια.

Όπως έχει αποδείξει και από τη θητεία της στο Star η οικογένεια επιθυμεί να μην υπάρχουν τεράστιες διαφορές στα συμβόλαια των παρουσιαστών στα κανάλια της.

Γι’ αυτό η πληροφορία που έχει διαρρεύσει και δεν έχει διαψευστεί κάνει λόγο για πρόταση που θα αγγίζει το 1/3 του σημερινού συμβολαίου της ωραίας Ελένης.

Μάλιστα, επειδή αν επιβεβαιωθεί η συγκεκριμένη πληροφορία μόνο με θαύμα θα παραμείνει στο κανάλι η Μενεγάκη, υπάρχει ήδη και το σενάριο για την επόμενη μέρα.

Οι άνθρωποι του καναλιού θεωρούν (και όχι άδικα) ότι υπάρχει το χαρτί της Ελεονώρας Μελέτη που μπορεί να αντικαταστήσει και με το παραπάνω την ωραία Ελένη.

Η Μελέτη έχει δοκιμαστεί σε όλες τις ζώνες και έχει αποδείξει ότι στα δύσκολα έχει τον τρόπο πάντοτε να τα καταφέρνει. Γι’ αυτό και οι άνθρωποι του καναλιού θεωρούν ότι θα είναι η ιδανική αντικαταστάτρια της Μενεγάκη, αν το πράγμα στραβώσει και οι 2 πλευρές οδηγηθούν σε διαζύγιο.

Σύμφωνα με το dailymedia.gr μάλιστα η Μενεγάκη δεν είναι ο πραγματικός πονοκέφαλος για το κανάλι. Αυτός που δεν θέλει να χάσει ο Alpha είναι άντρας, παρουσιαστής, που πρόσφατα δέχτηκε πρόταση από άλλο κανάλι. Το οποίο δεν έχει βγει ακόμα στον αέρα…