Νέες εξελίξεις γύρω από την υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη στο πρωτοχρονιάτικο πάρτι. Διατάχθηκε επείγουσα έρευνα για τα στοιχεία που παρέδωσε ο ποινικολόγος Νικόλαος Διαλυνάς περί κυκλώματος μαστροπείας.

Επικαλούμενος στοιχεία που περιήλθαν σε γνώση του από γυναίκα – καταγγέλλουσα, ο ποινικολόγος κ. Διαλυνάς προσκόμισε στις δικαστικές Αρχές της Θεσσαλονίκης την καταγγελία που βρίσκεται στα χέρια εισαγγελέα για τη φερόμενη δράση κυκλώματος μαστροπείας.

Ο διευθύνων την Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος, έδωσε εντολή σε εισαγγελέα πρωτοδικών να διερευνηθούν κατεπειγόντως τα καταγγελλόμενα και να διαπιστωθεί η βασιμότητά της.

Σημειώνεται ότι ο Νικόλαος Διαλυνάς προσκόμισε στοιχεία, που αναφέρονται σε κύκλωμα μαστροπείας, αποτελούμενο από τρεις ομάδες, το οποίο δρα με επίκεντρο τη Θεσσαλονίκη, «αλιεύοντας» νεαρά κορίτσια – ακόμη και μαθήτριες μέσω σχολικών εκδρομών – για να τα μυήσουν τα μέλη του στα ναρκωτικά και να τα ωθήσουν σε πάρτι και στην πορνεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο φάκελος με την καταγγελία αναφέρεται και σε εμπλοκή αστυνομικών.