Οι αρχές συνεχίζουν με εντατικό ρυθμό τις έρευνες για τον εντοπισμό της μαυροφορεμένης γυναίκας στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει την Ελλάδα.

Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση αν και δεν έχουν αποσπάσει σημαντικές πληροφορίες από το θύμα, αρχίζουν να σχηματίζουν σιγά σιγά το προφίλ της γυναίκας που προέβη στην επίθεση.

Είναι νεαρή, ξανθιά και αν και πίστευε ότι είχε οργανώσει το τέλειο έγκλημα, εντούτοις φαίνεται ότι έκανε ένα μοιραίο λάθος. Ποιο ήταν αυτό; Δεν άφησε το παραμικρό ίχνος πίσω της, γεγονός που σύμφωνα με τις αρχές δείχνει πολλά.

Η μαυροφορεμένη γυναίκα μπήκε από το μοναδικό «τυφλό» σημείο του κτιρίου με αποτέλεσμα να μην την πιάσουν οι κάμερες και έφυγε περπατώντας μέσα απ’ τα στενά, λες και άνοιξε η γη και την κατάπιε. Τι σημαίνει αυτό;

Έμπειροι ερευνητές λένε στο ότι η τελειότητα του χτυπήματος είναι τέτοια που ίσως να δείχνει πολλά για την ταυτότητα του δράστη.

Φαίνεται λοιπόν ότι η γυναίκα ήξερε καλά το κτίριο, γνώριζε που υπάρχουν κάμερες, πώς έπρεπε να κινηθεί και τι έπρεπε να προσέξει, πράγμα που σημαίνει ότι είχε ξαναμπεί πολλές φορές και ήξερε τα κατατόπια απ’ έξω και ανακατωτά.

Ενδέχεται λοιπόν το αψεγάδιαστο σχέδιο της να ήταν ταυτόχρονα και το μοιραίο λάθος, που έδειξε ότι ο χώρος της ήταν γνωστός. Με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει…

Οι Αρχές έχουν πλέον στα χέρια τους και τη μαρτυρία ενός πρώην αστυνομικού που μπορεί να ρίξει φως στην υπόθεση. Ο ίδιος σύχναζε δίπλα από την επιχείρηση που εργαζόταν η 34χρονη γυναίκα που δέχθηκε την επίθεση.

Ο ίδιος υποστηρίζει πως πέντε μέρες πριν την επίθεση, έβλεπε μία μελαχρινή γυναίκα στην περιοχή. Σύμφωνα με όσα είπε ο ίδιος στον Alpha, η εν λόγω γυναίκα κινείτο ύποπτα. Οι αστυνομικές Αρχές έχουν στα χέρια τους το κινητό του θύματος προκειμένου να βγάλουν ό,τι μπορέσουν από μηνύματα και κλήσεις.

«Ήταν ψηλή, αδύνατη, δεν την πρόσεξα πολύ, όλα έγιναν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα χωρίς να μου μιλήσει καθόλου, χωρίς να μου πει τίποτα. Ξαφνικά γύρισα να δω ποια είναι αυτή που βρίσκεται στην είσοδο της πολυκατοικίας και εκείνη μου έριξε το βιτριόλι. Όλα κράτησαν λίγα δευτερόλεπτα. Πονούσα φρικτά δεν θυμάμαι τίποτα παραπάνω». Αυτά φέρεται να είπε την Κυριακή στους αστυνομικούς η 34χρονη γυναίκα στους αστυνομικούς.

Οι Αρχές θεωρούν ότι η ψυχολογική κατάσταση του θύματος είναι τέτοια που δεν τους επιτρέπει να έχουν μία ολοκληρωμένη εικόνα. Όπως τονίζεται θα πρέπει να μιλήσει ακόμη πολλές φορές προκειμένου να υπάρξει ξεκάθαρη εικόνα για την υπόθεση.

Το 34χρονο θύμα είναι σε κατάσταση σοκ από την στιγμή που συνέβη η επίθεση. Τα τραύματα σε πρόσωπο και σώμα είναι πολύ βαθιά, έχει καεί δηλαδή όλο το δέρμα. Έχει ήδη κάνει ένα χειρουργείο και θα ακολουθήσουν και άλλες πολλές επεμβάσεις.

Πηγή: instanews.gr