Η υπόθεση της φρικτής επίθεσης με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Η δίκη θα συνεχιστεί αύριο Πέμπτη με την απολογία της δράστιδος, Έφης Καρακάντζουλα.

Την ίδια ώρα εικόνες με τα ρούχα που φορούσε η Ιωάννα την ημέρα της επίθεσης, που άλλαξε για πάντα τη ζωή της, προβλήθηκαν στην εκπομπή “Tlive”.

Όπως θα δείτε στο βίντεο το πουκάμισο είναι σκισμένο και γεμάτο τρύπες. Επίσης κατεστραμμένα είναι το παντελόνι και η ζώνη της.

Συνεχίζεται την Πέμπτη η δίκη για την επίθεση με βιτριόλι εναντίον της Ιωάννας Παλιοσπύρου με την απολογία της δράστιδος, Έφης Καρακάντζουλα.

Εικοσιτέσσερις ώρες έχουν απμείνει από το «ραντεβού» της με τις δικαστικές Αρχές, ενώ απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα περιμένει και η Ιωάννα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που μετέδωσε ο ALPHA, η κατηγορούμενη μεταξύ άλλων θα υποστηρίξει στην απολογία της ότι έριξε μόλις ένα ποτήρι βιτριόλι και όχι 2 λίτρα και ότι το έριξε από το πλάι και όχι απευθείας στο πρόσωπο της Ιωάννας προκειμένου να δείξει πώς κινήθηκε και ότι δεν είχε σκοπό να την σκοτώσει.

Επίσης αναμένεται να ισχυριστεί ότι δεν προσπάθησε ποτέ να πάει ή να μπει στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν η Ιωάννα, απαντώντας έτσι σε όσους υποστήριξαν ότι υπήρξε τηλεφώνημα από άγνωστο άτομο στο νοσοκομείο και ρωτούσε σε ποιο δωμάτιο βρισκόταν η Ιωάννα.

Η δράστις θα επιχειρήσει να βγάλει «ψεύτες» πολλούς από τους μάρτυρες και ιδίως εκείνους που μίλησαν για τον σχεδιασμό και τον προγραμματισμό που έκανε πριν από την επίθεση. Επιπλέον θα πει ότι αναζητούσε «όπλα», όπως το βιτριόλι για δική της χρήση και όχι για να επιτεθεί σε κάποιον.

Θα αναφερθεί επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, στη σχέση της με τον 40χρονο. Έως τώρα ούτε η ίδια, ούτε και οι συνήγοροί της έχουν αφήσει να υπάρξει κάποια διαρροή για το συγκεκριμένο θέμα.

Η Έφη θα κληθεί να απαντήσει ακόμη και στο ερώτημα εάν είχε συνεργούς, κάτι το οποίο έχουν ψάξει οι Αρχές διεξοδικά.

Σημειώνεται ότι η Ιωάννα θα βρίσκεται ξανά αύριο στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο από τις 9 το πρωί.