Διαβάστε τι έγραψε σήμερα το in.gr ιδιοκτησίας Βαγγέλη Μαρινάκη για τον εκδότη της εφημερίδας “Documento”, Κώστα Βαξεβάνη:

Πριν από δύο χρόνια ο εκδότης του Documento, της εφημερίδας που φτιάχτηκε με τα 3 εκατ. που είχε πάρει εγγύηση ο Καλογρίτσας, κινητοποίησε την Ελληνική Αστυνομία για να συλλάβουν την εκπρόσωπο τύπου της ΝΔ.

Ο Κώστας Βαξεβάνης, δύο φορές ζήτησε από τους αστυνομικούς να συλλάβουν τη Σοφία Ζαχαράκη. Τότε είχε την ανάγκη της ΕΛΑΣ για να κάνει το κομμάτι του.

Σήμερα, επαναστάτης εκ του ασφαλούς, ειρωνεύεται τους αστυνομικούς που βρέθηκαν στο κέντρο της Αθήνας για τις εκδηλώσεις για το Πολυτεχνείο.

Ούτε λίγο, ούτε πολύ πρόβλεψε ότι θα κολλήσουν κοροναϊό οι 6.000 συνωστισμένοι αστυνομικοί, όπως έγραψε στο twitter. Και μάλιστα έδειξε τη χαιρεκακία του. Θα ήταν πολύ ευτυχισμένος αν συνέβαινε κάτι τέτοιο.

Συγκεκριμένα, επαινώντας το ΚΚΕ για τη στάση του ανέφερε:

«Μπράβο στο ΚΚΕ που κάνοντας συμβολική συγκέντρωση στην Πρεσβεία, ενώ ο Χρυσοχοΐδης φύλαγε με 6.000 αστυνομικούς το Πολυτεχνείο, απέδειξε πόσο καραγκιόζηδες είναι στην πραγματικότητα οι σιδερόφραχτοι της καταστολής. Κρίμα μόνο που οι συνωστισμένοι αστυνομικοί θα νοσήσουν από Covid».

Προφανώς ο Βαξεβάνης δεν πήγε στις εκδηλώσεις για το Πολυτεχνείο, απλά κάνει κριτική από το γραφείο του.

Δεν έκανε την ίδια κριτική, ούτε ευχήθηκε, βεβαίως, να κολλήσει Covid ο κολλητός του που κάνει τραπέζια χωρίς μάσκες και σουλατσάρει στα νοσοκομεία χωρίς μέτρα προφύλαξης.

Δείτε και την ανάρτηση του Κώστα Βαξεβάνη που ακολουθεί