Το ΚΚΕ με ανάρτησή του στο Twitter χαρακτηρίζει δηκτικά τον δημοσιογράφο Δημήτρη Οικονόμου «άτυπο κυβερνητικό εκπρόσωπο».

«Μετά τα επαναλαμβανόμενα κρούσματα λογοκρισίας σε καλεσμένους του ΚΚΕ στις εκπομπές του πρωινού άτυπου κυβερνητικού εκπροσώπου Δ. Οικονόμου του ΣΚΑΪ, είναι προφανές ότι το ΚΚΕ δεν πρόκειται στο εξής να νομιμοποιήσει με την -ούτως ή άλλως σπάνια- παρουσία του αυτές τις πρακτικές» τονίζει με νόημα το ΚΚΕ.

Μετά τα επαναλαμβανόμενα κρούσματα λογοκρισίας σε καλεσμένους του ΚΚΕ στις εκπομπές του πρωινού άτυπου κυβερνητικού εκπροσώπου Δ. Οικονόμου του ΣΚΑΪ, είναι προφανές ότι το ΚΚΕ δεν πρόκειται στο εξής να νομιμοποιήσει με την -ούτως ή άλλως σπάνια- παρουσία του αυτές τις πρακτικές.

Αφορμή για αυτή την ανακοίνωση στάθηκε, το “κόψιμο” της βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνας Κανέλλη, κατά τη διάρκεια δήλωσης της στον αέρα εκπομπής του σταθμού.

Αφού καταδίκασε αρχικά την επίθεση στον αστυνομικό, αναφέρθηκε και στο βίντεο που έχει δει το φως της δημοσιότητας από χθες βράδυ, με τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΡΑΣΗ να λένε «πάμε να τους γ@μ!σ0Υμ€, πάμε να τους σκοτώσουμε».

Μετά από αυτή τη φράση, ο παρουσιαστής της εκπομπής ζήτησε επιτακτικά από την Λιάνα Κανέλλη να πάρει πίσω τη φράση, ενώ στη συνέχεια «κόπηκε» η συζήτηση.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ.