Μέσα στην εβδομάδα θα δημοσιοποιηθεί πιθανότατα η απόφαση της ανεξάρτητης επιτροπής, που έχει αναλάβει τον διαγωνισμό για το καζίνο στο Ελληνικό, όπως αποκάλυψε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Θέμα» ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων υπενθύθμισε πως σήμερα ολοκληρώνεται η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της LAMDA,για την οποία υπάρχουν πληροφορίες, ότι πηγαίνει πολύ καλά, ενώ έως το τέλος της εβδομάδας θα έχουμε πιθανότατα την απόφαση της επιτροπής. «Στόχος μας στις αρχές του 2020 να ξεκινήσουν οι πραγματικές εργασίες στο Ελληνικό» τόνισε.

Παράλληλα σε συνέντευξή του στον Real FM, κληθείς να σχολιάσει τις έως τώρα καθυστερήσεις, επεσήμανε πως αυτές δεν ήταν μεγάλες, αλλά σε κάθε περίπτωση είχαν ως στόχο να ολοκληρωθεί η όλη διαδικασία με διαφάνεια και ασφάλεια Δικαίου, ώστε εάν κάποιος δυσαρεστημένος από την απόφαση θελήσει να προσφύγει στη Δικαιοσύνη να μην υπάρξει πρόβλημα.

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν περιθώριο 10 ημέρων από την έκδοση της απόφασης να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη, ενώ το δικαστήριο θα πρέπει να λάβει την απόφαση μέσα σε 20 ημέρες. Έτσι σε περίπτωση προσφυγής η καθυστέρηση δεν θα υπερβεί τον ένα μήνα.

Πηγή: naftemporiki.gr