Ουρές χιλιομέτρων έχουν δημιουργηθεί από εκατοντάδες αυτοκίνητα κολλημένα στα χιόνια επί της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας στο ύφος των Αφιδνών.

Οι εικόνες είναι χαρακτηριστικές της ταλαιπωρίας που βιώνουν αυτή την ώρα οι οδηγοί οι οποίο είναι εγκλωβισμένοι, καθώς ο δρόμος είναι πλέον κλειστός.

Είναι προφανές ότι ο κρατικός μηχανισμός και η τοπική αυτοδιοίκηση δεν είχαν προετοιμαστεί στο ελάχιστο για τα ακραία καιρικά φαινόμενα, με αποτέλεσμα χιλιάδες συμπολίτες μας να ταλαιπωρούνται μέσα στις γιορτές.

Έκτακτη ανακοίνωση εξέδωσε και η Νέα Οδός:

Η Νέα Οδός, ενημερώνει τους οδηγούς, ότι έπειτα από σχετικές αποφάσεις των αστυνομικών διευθύνσεων, λόγω της σφοδρότητας των καιρικών φαινομένων στις περιοχές Μαλακάσας, Υλικής & Μαρτίνου και με στόχο την ασφάλεια των πολιτών, διακόπτεται η κυκλοφορία των οχημάτων στο ρεύμα προς Λαμία στα διόδια των Αφιδνών και στο ρεύμα προς Αθήνα πριν τα Οινόφυτα. Ειδικά για το ρεύμα προς Λαμία και την τεχνητή ανάσχεση στις Αφίδνες, οι οδηγοί μπορούν ακολουθώντας τις υποδείξεις της Τροχαίας να αναστρέψουν στο ρεύμα προς Αθήνα.

Παρακαλούνται οι πολίτες να αποφύγουν τις μετακινήσεις έως τη λήξη των φαινομένων.

Χαρακτηριστική είναι και η ανάρτηση του τομεράρχη Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Ραγκούση

Επιτελικό λοιπόν είναι το κράτος που κατά τη διάρκεια μιας χιονόπτωσης-εδώ και μέρες προβλεπόμενης από την ΕΜΥ-δεν…

Gepostet von Giannis Ragkousis am Montag, 30. Dezember 2019