Εικόνες κοινωνικής παρακμής στα MVA: Μπουνιές, κλωτσιές και σφαλιάρες μεταξύ «καλλιτεχνών» – Τραυματίστηκε η Κορομηλά (vid)

Eικόνες κοινωνικής παρακμής εκτυλίχθηκαν χθες το βράδυ με την άγρια συμπλοκή στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do, κατά την διάρκεια της εκδήλωσης των Mad Video Awards

Eικόνες κοινωνικής παρακμής εκτυλίχθηκαν χθες το βράδυ με την άγρια συμπλοκή στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do, κατά την διάρκεια της εκδήλωσης των Mad Video Awards ανάμεσα στους τράπερς Light και Snik είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό της Ρούλας Κορομηλά και την άρον άρον αποχώρηση της Έλενας Παπαρίζου.

Πρωταγωνιστές του επεισοδίου ήταν δυο τράπερ – μαζί με τα άτομα από τις προσωπικές τους φρουρές. Οι δυο τους ήρθαν στα χέρια με αποτέλεσμα να προκληθεί το απόλυτο χάος στην αρένα.

Η ένταση ήταν μεγάλη που η εκδήλωση διεκόπη για περίπου 15 λεπτά.

Η ηρεμία κράτησε για λίγα μόνο λεπτά, αφού στη συνέχεια οι τράπερς ήρθαν ξανά στα χέρια με αποτέλεσμα τα βραβεία να διακοπούν εκ νέου.

Τραυματίστηκε η Κορομηλά, αποχώρησε η Έλενα Παπαρίζου

Kατά τη διάρκεια του καβγά και σύμφωνα με τη Soula Glamorous τραυματίστηκε η Ρούλα Κορομηλά. Φωτογραφία που κυκλοφόρησε τη δείχνει να κάθεται σε σκαλιά και να δέχεται τις πρώτες βοήθειες.

koromila

Η στιγμή της έντασης με Παπαρίζου

Και η Έλενα Παπαρίζου που ήταν κοντά στο σημείο δέχτηκε σπρωξίματα και έτρεξε να προστατευτεί αποχωρώντας από το σημείο.