Δεν έμεινε χωρίς διοικητική αντίδραση τελικά η συντριβή της ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης στην παρουσία του στο ξενοδοχείο που αποσύρθηκε η αποστολή, λίγο μετά την σημερινή(5/4) προπόνηση, παρουσιάστηκε εκτός εαυτού στους παίκτες, χρησιμοποιώντας βαριές εκφράσεις και προειδοποιώντας με εκκαθαρίσεις το καλοκαίρι. Στήριξε μεν τον Μανόλο Χιμένεθ, αλλά και γι’ αυτόν είπε πως διαφωνεί κάθετα με τις δηλώσεις του για τους παίκτες και του έδωσε σαφώς το μήνυμα πως ό,τι έχει να πει για τους παίκτες του, να το λέει στους ίδιους εντός ομάδας.

Το αφεντικό της ΑΕΚ, βρέθηκε στο ξενοδοχείο πριν το φαγητό και μεταξύ άλλων τόνισε στους ποδοσφαιριστές: «Σαράντα χρόνια είχε ο σύλλογος να υποστεί τέτοια ντροπή. Αυτή τη ρετσινιά θα την κουβαλάτε μια ζωή. Και να ξέρετε ότι την όποια αξία έχετε σαν παίκτες την παίρνετε επειδή φοράτε αυτό το σήμα. Είναι τεράστια ντροπή αυτό που έγινε, είστε ξεφτίλες!».

Πάντως ο Μελισσανίδης τόνισε πως είναι έξαλλος με την συμπεριφορά κάποιων οπαδών χθες απέναντι τους: «Θέλω όμως να σας πω πως αυτό που έγινε με τους οπαδούς που μπήκαν μέσα στο γήπεδο, είναι απαράδεκτο και ανεπίτρεπτο να συμβαίνει στην ΑΕΚ. Με αυτό είμαι το ίδιο έξαλλος».

Το αφεντικό της ΑΕΚ ανέλαβε την ευθύνη για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα κι έδωσε στίγμα για την συνέχεια: «Ο πρώτος φυσικά που φταίει γι’ όλο αυτό, είμαι εγώ. Γνωρίζω πολύ καλά όλα τα λάθη που έχουν γίνει και θα τα διορθώσω άμεσα. Θα τα αλλάξω όλα για να ξαναγίνει η ΑΕΚ πρώτη και αν χρειαστεί θα σας αλλάξω και όλους! Δεν θα μείνει τίποτα ίδιο, καταλάβετε το. Το καλοκαίρι θα αλλάξουν όλα!».

Για το διάστημα ως το τέλος της φετινής σεζόν, έκανε επίσης αναφορά: «Απομένουν δέκα ματς. Οι μόνοι που μπορείτε να αλλάξετε την κατάσταση είστε εσείς. Στο χέρι σας είναι! Περιμένω να δω! Μόνο όποιος αξίζει πραγματικά και έχει ψυχή θα μείνει στην ΑΕΚ… Προπονητής σας είναι ο Μανόλο και θα συνεχίσει αν και διαφωνώ και τα λέω εδώ μπροστά του, με δημόσιες τοποθετήσεις που έχει κάνει για τους παίκτες. Ό,τι έχουμε να πούμε σε αυτές τις περιπτώσεις, να το λέμε εδώ μέσα… Εγώ τις αποφάσεις μου τις έχω πάρει. Και γνωρίζω καλά ποιοι εδώ μέσα έχουν ψυχή και ποιοι όχι και ποιοι αξίζει να φοράνε αυτή τη φανέλα»