Γρίφο αποτελεί για τους αξιωματικούς του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Αστυνομίας η δολοφονία του 42χρονου Γεωργιανού αργά το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, στο Μοσχάτο.

Σύμφωνα με το protothema.gr, ο νεκρός τελικά δεν είναι σεσημασμένος, δεν είχε δουλειά, αφού δήλωνε άνεργος με σκοτεινό παρελθόν και αδιευκρίνιστο το ερώτημα πώς έβρισκε τα χρήματα να ζει στη χώρα μας.

Οι αναλυτές της ΕΛ.ΑΣ δεν είναι βέβαιοι για το ποιος είναι πραγματικά καθώς δεν είναι σίγουρο αν τα στοιχεία με τα οποία κυκλοφορούσε είναι αληθινά και έτσι περιμένουν τα αποτελέσματα από τη δακτυλοσκόπηση για να έχουν ξεκάθαρη εικόνα.

Το πιο ανατριχιαστικό είναι ο τρόπος που εκτελέστηκε ο 42χρονος. Ο δράστης, που προφανώς είχε παρακολουθήσει τις κινήσεις του, έστησε καρτέρι και τη στιγμή που μαζί με τη σύντροφο του και το 5χρονο παιδί τους, έμπαινε στην πολυκατοικία, πετάχτηκε, σήκωσε το πιστόλι των 7,65 χιλιοστών και τον πυροβόλησε στο κεφάλι. Από το σημείο, περισυνέλλεγησαν 4 κάλυκες ενώ αυτό περιμένουν οι αστυνομικοί είναι τα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης που θα δείξει αν το όπλο που χρησιμοποίησε ο μυστηριώδης εκτελεστής με τα μαύρα ρούχα ήταν «καθαρό» ενώ απαντήσεις θα τους δώσει και η νεκροτομή.

Μέχρι αργά χθες το βράδυ οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών συνομιλούσαν με τη σύντροφο του δολοφονηθέντος Γεωργιανού σε μια προσπάθεια να σχηματίσουν το παζλ της ζωής του 42χρονου για να φθάσουν στα άτομα που ήθελαν να τον «φάνε». Η γυναίκα σε κατάσταση σοκ, τους είπε οτι ειναι χωρισμένη, το θύμα ήταν σύντροφος της, τα τελευταία χρόνια ζούσε στην Ελλάδα και ήταν άνεργος.

Αυτό που προσπαθούν να διαπιστώσουν οι αξιωματικοί είναι πώς βιοποριζόταν το ζευγάρι και αν η εκτέλεση του έχει να κάνει με προσωπικά κίνητρα ή άλλες διαφορές που προέρχονται από δραστηριότητες που είχε ο ίδιος και πιθανόν εκείνη δεν γνώριζε. Για το σκηνικό είπε πως εκείνη την ώρα, επέστρεφαν στο σπίτι τους με το 5χρονο παιδί, από επίσκεψη σε φιλικό σπίτι. Μάλιστα, μια φίλη τους, τους άφησε στη είσοδο του της πολυκατοικίας της οδού Ταξιαρχών και τη στιγμή που πήγαν να μπουν, ο πιστολέρο που είχε στήσει καρτέρι πετάχτηκε μπροστά τους και τον εκτέλεσε.