Νέο περιστατικό διασποράς κορονοϊού σε βίλα σε προάστιο της Θεσσαλονίκης, συνέβη τις προηγούμενες ημέρες.

Φοιτήτρια που επαναπατρίστηκε προ ημερών από το Λονδίνο όπου σπουδάζει, αποφάσισε να κάνει ένα πάρτι για να γιορτάσει την επιστροφή της.

Σύμφωνα με το Open το πάρτι έλαβε χώρα στην πολυτελή βίλα της οικογενείας, και βρέθηκε αρκετός κόσμος, κυρίως από νέοοι ανθρώπους, γόνοι εύπορων οικογενειών της πόλης.

Ένω κοπέλα δεν είχε παρουσιάσει κάποιο σύμπτωμα κατά την επιστροφή της στην Ελλάδα, λίγο μετά το πάρτι νόσησε και παρουσίασε συμπτώματα βαριάς γρίπης, υπεβλήθη σε τεστ και βρέθηκε θετική στον κορονοϊό. Ακολούθως ενημερώθηκαν όσοι παρεβρέθηκαν στο πάρτι και σύμφωνα με πληροφορίες, πολλοί εξ αυτών βρέθηκαν επίσης θετικοί στον ιό.

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, το πάρτι έγινε στο σπίτι της οικογένειας της φοιτήτριας στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης, η οποία ήρθε οδικώς μέσω Βουλγαρίας,ενώ η κοπέλα που είναι κόρη γνωστού επιχειρηματία της πόλης «έσπασε» την καραντίνα των 14 ημερών.

Μάλιστα, πριν από το πάρτι, σε έλεγχο των Αρχών είχε διαπιστωθεί και πάλι ότι είχε σπάσει την καραντίνα και της είχε επιβληθεί πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ.

Τα συμπτώματα είναι αρκετά και αναμένεται σήμερα το μεσημέρι να υπάρξει και σχετική ενημέρωση από το ΑΧΕΠΑ στο οποίο έγινε η δειγματοληψία.