Με «σημαία» και εμμονή, να αναδείξει την «υποκρισία της αριστεράς στην Ελλάδα» εμφανίστηκε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων και αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνης Γεωργιάδης στον ANT1, ανήμερα της επετείου του Πολυτεχνείου.

Ο ίδιος έκλεισε το μάτι στους αρνητές των νεκρών του Πολυτεχνείου (επισήμως 23 νεκροί) λέγοντας ότι δεν υπήρχαν νεκροί εντός του χώρου του Πολυτεχνείου αλλά… εκτός, στους γύρω δρόμους!

Άποψη που διαχρονικά προσπαθεί να στηρίξει με έμμεσο τρόπο τους ακροδεξιούς υποστηρικτές και οπαδούς της χούντας, λες και οι νεκροί εκτός διαφέρουν από τους νεκρούς εντός.

Αλλά ο Αδωνης Γεωργιάδης ξεπέρασε και τον εαυτό του σε λαϊκισμό και υποκρισία αφού επιτέθηκε στήν αντιπολίτευση η οποία έκανε κριτική στην κυβέρνηση που επιτρέπει τις παρελάσεις και δεν παίρνει μέτρα για τον Άγιο Δημήτριο αφού υπάρχει η πανδημία.

«Εγώ πάντα έλεγα ότι το κίνητρό τους δεν είναι η πανδημία. Το κίνητρό τους είναι ιδεολογικό. Δεν τους αρέσουν οι παρελάσεις και δεν πιστεύουν στον Χριστό», δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης για να προσθέσει:

«Δείξτε μου μία ανακοίνωση ενός βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ή ενός κόμματος της Αριστεράς που λέει να μη γίνει η πορεία του Πολυτεχνείου. Εκτός αν με έναν μαγικό τρόπο ο ιός μεταδίδεται στον Άγιο Δημήτρη και στις παρελάσεις και δεν μεταδίδεται στο Πολυτεχνείο».

Τελικά το κεράκι του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν ήταν τυχαίο… Έδωσε γραμμή λαϊκισμού.

Και εννοείται πως ο Άδωνης Γεωργιάδης ενοχλείται με κάθε αριστερό και κάθε λαϊκό αγώνα. Με κάθε δυνατότητα του λαού να αντιδράσει στις ταξικές και σκοταδιστικές επιλογές τους.

Το αντίθετο θα ήταν έκπληξη!

Βέβαια κάποιος που δεν γνωρίζει τις απόψεις του Άδωνη, θα μπορούσε να ισχυριστεί πως ο υπουργός απλά παραθέτει μία “ιστορική” πλευρά, που δεν ακυρώνει την ύπαρξη νεκρών, αλλά την απουσία νεκρών εντός του χώρου του Πολυτεχνείου.

Επειδή όμως δεν είναι η πρώτη φορά που ο Άδωνης Γεωργιάδης μιλάει για τους νεκρούς του Πολυτεχνείου, ας δούμε τι έλεγε λίγα χρόνια πρίν…

Μπορεί τα χρόνια να πέρασαν, αλλά το μόνο που άλλαξε είναι το ύφος και η γλώσσα που χρησιμοποίει όταν θέλει να ρίξει λάσπη σε μία επέτειο που είναι εμφανές πως του προκαλεί “φαγούρα”.

Τώρα πλέον η θέση του και οι συνθήκες που απαιτούνται για την διατήρηση και ανέλιξης της, δεν του επιτρέπουν την ειρωνεία στην εξέγερση του Πολυτεχνείου και στους νεκρούς του. Τώρα πια έχει βρει νέο τρόπο, πιο πράο και πολιτικά ορθό για να περνάει τα ακροδεξιά μηνυματά του.