Η Όλγα Κεφαλογιάννη δεν κάνει πίσω στην κόντρα της με την υπουργό Πολιτισμού, η οποία είχε τονίσει: «Άμα σε επαινούν οι αντίπαλοι κάτι πάει στραβά».

Η βολή της απάντησης ήταν ανάλογη πυραύλου Σκουντ: «Ο πατέρας μου Γιάννης Κεφαλογιάννης, που υπηρέτησε το Ελληνικό Κοινοβούλιο για πολλές δεκαετίες, μου είχε πει πριν από πολλά χρόνια ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή για έναν πολιτικό, όταν τον ψηφίζει ο λαός και όταν τον σέβεται ο αντίπαλος. Το κρατάω σαν πολύτιμη πολιτική παρακαταθήκη. Στον ΣΥΡΙΖΑ άσκησα πολύ σκληρή κριτική για τα πεπραγμένα του στον χώρο του πολιτισμού. Δεν τους χαρίστηκα και προφανώς δεν μου χαρίζονται και αυτοί».

Παράλληλα, απαντώντας γιατί δεν ανέλαβε το υπουργείο η ίδια, υπερασπίστηκε την επιλογή της προαναγγέλοντας ότι… θα συνεχίσει να είναι ενοχλητική: «Ήταν πολύ συνειδητή η απόφασή μου να μη συμμετάσχω στο κυβερνητικό σχήμα, η οποία και εξηγήθηκε επαρκώς τον Ιούλιο του 2019. Επέλεξα να προσφέρω στη μεγάλη προσπάθεια της κυβέρνησης από τη θέση του βουλευτή». Πολλά μποφόρ…