Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» μίλησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, τον οποίο βρήκε η κάμερα με μάσκα από το «Casa de papel». Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε για το Tonight Show, απέφυγε τις ερωτήσεις περί γάμου, αναφέρθηκε στο Bachelor, το Big Brother και είπε πως θα παρουσίαζε ξανά τη «Φάρμα».

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για το βραδινό σόου και τους καλεσμένους του είπε: «Είναι δύσκολη χρονιά, αλλά δεν αγχώνομαι, βγάζουμε ένα ωραίο αποτελεσμα. Εγω κάνω όσο καλύτερα μπορώ τη δουλειά μου. Τον Τσίπρα τον κάλεσα δημοσίως στον αέρα, αλλά δεν ξέρω αν θα έρθει. Με φόντο και τους ουρανοξύστες από πίσω μπορεί να μην έρθει. Μπορεί να ζητήσει να αλλάξω την φωτογραφία, πίσω, να βάλω χαμόσπιτα».

Αναφορικά με τα ριάλιτι είπε ότι τα βλέπει όλα: «Είναι χρέος μου να δω τι παίζει η τηλεόραση. Με τον Ανδρέα Μικρούτσικο μιλήσαμε στο τηλέφωνο. Του έχω ιδιαίτερη εκτίμηση και σεβασμό». Αναφορικά με τη Φάρμα είπε: «Ωραία ήταν η Φάρμα, θα την ξαναέκανα, αλλά δεν μου έχουν πει τίποτα». Δείτε το βίντεο και το πώς απέφυγε τις ερωτήσεις περί γάμου o Γρηγόρης Αρναούτογλου.