Για κυβερνητική ασυνεννοησία σε ό,τι αφορά το πρόστιμο των 100 ευρώ στους ανεμβολίαστους πολίτες άνω των 60 ετών μιλά σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ. Αιτία δηλώσεις του Θάνου Πλεύρη, του Γιάννη Οικονόμου και του Στέλιου Πέτσα.

«Την ώρα που ο κ. Πλεύρης και ο κ. Οικονόμου στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ απέκλειαν το ενδεχόμενο αναστολής του προστίμου των 100 ευρώ για όσους πολίτες άνω των 60 δεν εμβολιαστούν μέχρι τις 16 Ιανουαρίου, ο κ. Πέτσας στο ραδιόφωνο του ίδιου σταθμού άφηνε παράθυρο αναστολής του», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η αξιωματική αντιπολίτευση σχολιάζει πως «αυτό το όργιο μικροπολιτικής και ασυνεννοησίας που λέγεται κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν έχει προηγούμενο» και επισημαίνει πως «όλη η Ελλάδα ζει στο πετσί της το απόλυτο επιτελικό μπάχαλο και αναρωτιόμαστε ποιος πολίτης μπορεί να εμπιστευτεί πια μια κυβέρνηση που το “λέω και ξελέω” είναι ο καθημερινός κανόνας και όχι η εξαίρεση».

«Ας συνεννοηθούν τουλάχιστον μεταξύ τους οι υπουργοί που βγαίνουν στον ίδιο σταθμό, γιατί πέρα από την παταγώδη αποτυχία τους, έχουν σπάσει και τα νεύρα των πολιτών», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.