Υπό διερεύνηση εξακολουθεί να είναι το ενδεχόμενο να υπάρχει ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο ο γνωστός παρουσιαστής δεν έχει παραδώσει στην Αστυνομία.

Κατηγορούμενος από συνολικά τρεις πρώην συντρόφους του για τη διαρροή των προσωπικών τους στιγμών σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου, ο Παναγιωτόπουλος έχει αφεθεί ελεύθερος εδώ και δέκα ημέρες, με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Όμως, όπως αποκαλύπτει η Realnews, οι Αρχές έχουν κάθε λόγο να θεωρούν ότι η θέση του μπορεί να επιβαρυνθεί σε μεγάλο βαθμό το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Ο 58χρονος, όταν παρουσιάστηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου, παρέδωσε ο ίδιος μια συσκευή κινητού τηλεφώνου προ – κειμένου να γίνει ο απαραίτητος έλεγχος από τους αρμόδιους ερευνητές της ΕΛ.ΑΣ. Ωστόσο, η κάρτα SIM ήταν άφαντη.

Tο γεγονός ότι έλειπε η SIM μπορεί να σημαίνει είτε ότι την είχε αφαιρέσει, είτε ότι δεν χρησιμοποιούσε αυτό το τηλέφωνο. Αξίζει να σημειωθεί ότι, ακόμα και με την «απουσία» της SIM, η ανάκτηση των δεδομένων θα πραγματοποιηθεί από τα έμπειρα στελέχη των εργαστηρίων της Αστυνομίας.

Την ίδια στιγμή, όμως, ο δικηγόρος της δεύτερης γυναίκας που έχει κινηθεί νομικά εναντίον του Στ. Παναγιωτόπουλου, Απόστολος Λύτρας, όπως δηλώνει θεωρεί ότι ο τηλεπαρουσιαστής χρησιμοποιούσε για τη δράση του άλλο κινητό, το οποίο δεν έχει κατασχεθεί από τις Αρχές.