«Τελικά όχι μόνο δε διορθώνονται προβλήματα αλλά προκύπτουν και νέα που δεν υπήρχαν στο πρόσφατο παρελθόν» τόνισε ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτης της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στην τηλεόραση του Kontra.

«Αν τα είχαμε αυτά τα γεγονότα πέρσι και πρόπερσι ο πρωθυπουργός μαζί με όλο το σύστημα Μητσοτάκη – μιντιακό και πολιτικό – θα είχε βγει στα κάγκελα να φωνάζει και να σκίζει τα ρούχα του» επισήμανε ο Γιάννης Ραγκούσης.

«Σε καμία περίπτωση δε θα μπορούσαμε να διανοηθούμε ότι οι άτυχοι συμπολίτες μας, οδηγοί και συνοδηγοί, θα αντιμετώπιζαν μία κατάσταση αποκλεισμού της μεγαλύτερης οδικής αρτηρίας της χώρας. Εδώ και μέρες η ΕΜΥ προειδοποιούσε για την κακοκαιρία, η οποία δεν ήταν και κάποια ομηρικού τύπου θεομηνία» πρόσθεσε.

Όπως σημείωσε, «προφανώς υπάρχει σοβαρότατη ολιγωρία του κρατικού μηχανισμού και των υπευθύνων. Σε καμία απολύτως περίπτωση δεν μπορεί να δικαιολογηθεί η κατάσταση. Πρέπει να αναζητηθούν ευθύνες για όλη αυτήν την αδικαιολόγητη ταλαιπωρία που υπέστησαν οι άνθρωποι».

Αναφερόμενος στην χθεσινή επίσκεψη του υπουργού Μεταφορών Κ. Καραμανλή στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Νέας Οδού στις Αφίδνες, ο Γ. Ραγκούσης επισήμανε ότι χρειάζεται εκ των προτέρων δράση και όχι επικοινωνιακή διαχείριση του προβλήματος εκ των υστέρων.

«Είναι απολύτως αδικαιολόγητο για μία κυβέρνηση που έλεγε θα διορθώσει τα προβλήματα του παρελθόντος. Τελικά όχι μόνο δε διορθώνονται αλλά προκύπτουν προβλήματα που δεν υπήρχαν στο πρόσφατο παρελθόν. Αν αυτά είχαν συμβεί επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Μητσοτάκης θα είχε διακόψει τις διακοπές του και θα είχε ξιφουλκήσει με πύρινα κηρύγματα εναντίον του κ. Τσίπρα» κατέληξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.