Με εξελίξεις ξεκίνησε ο Σεπτέμβριος για το Κίνημα Αλλαγής, αφού δύο μέρες πριν από την 3η Σεπτέμβρη και λίγες εβδομάδες πριν από την συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος, που θα καταλήξει στον ‘οδικό χάρτη’ για τις εκλογές για την ανάδειξη ηγεσίας, εμφανίστηκε και τρίτος μνηστήρας για τη θέση της Φώφης Γεννηματά.

Μετά τον Νίκο Ανδρουλάκη και τον Ανδρέα Λοβέρδο, ήρθε η ώρα του βουλευτή Ά Θεσσαλονίκης, ιστορικού στελέχους και πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, Χάρη Καστανίδη να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής.

Ο Χάρης Καστανίδης, με ανακοίνωσή του, την οποία έδωσε πριν από λίγα λεπτά στη δημοσιότητα, μιλά για την παράταξη που υπηρέτησε επί δεκαετίες με συνέπεια, συνδέοντάς την με όλα τα άλματα προόδου που σημειώθηκαν στην χώρα μας από την Μεταπολίτευση και μετά, φέροντας όλα την υπογραφή του ΠΑΣΟΚ. «Είναι ανάγκη να ξαναβρεί την ψυχή της (σ.σ. η παράταξη), την ταυτότητά της και τον βηματισμό της, να ξαναγίνει μεγάλη, γιατί μόνο έτσι θα βρουν και τον δικό τους βηματισμό προς το μέλλον η Ελλάδα και οι Έλληνες», σημειώνει χαρακτηριστικά, δηλώνοντας την απόφασή του να διεκδικήσει την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής και κάνοντας λόγο για ‘προσωπικό του χρέος’ απέναντι στην παράταξη «που φιλοξένησε τα πιο ευγενικά όνειρα διαφορετικών γενεών».

Η δήλωση υποψηφιότητας ΕΔΩ: