Με μια προσωπική του δήλωση μετά το Βόλος – Ολυμπιακός, ο Βαγγέλης Μαρινάκης προχώρησε σε δήλωση με απίστευτους χαρακτηρισμούς, λέγοντας «ποδοσφαιρικά περιττώματα» τους Σαββίδη, Καλπαζίδη, Πανόπουλο και Μπέο.

Ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρόλευκων» τονίζει ότι ο Ολυμπιακός «δεν θα συμμετέχει πια σε αυτή την κωμωδία αν δεν γίνουν άμεσα αλλαγές σε πρόσωπα από την UEFA», ενώ μίλησε και για «ποδοσφαιρικά περιττώματα» απευθυνόμενος σε Σαββίδη, Καλπαζίδη, Πανόπουλο, Μπέο αλλά και Γραμμένο και Περέιρα.

Αναλυτικά:

«Προσωπική δήλωση του ηγέτη του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη:

Πλέον το ποτήρι της αδικίας, της αλητείας και της βρωμιάς του ελληνικού ποδοσφαίρου ξεχείλισε. Δεν θα είμαι πλέον θεατής ούτε εγώ ούτε οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού.

Τα ποδοσφαιρικά «περιττώματα» που πρωταγωνιστούν, τύπου Σαββίδη, Καλπαζίδη, Πανόπουλου, Μπέου και οι άνθρωποι τους που δεν τηρούν καμία νομιμότητα όπως ο Γραμμένος, ο Περέιρα και ο υπόλοιπος θίασός τους.

Ο Ολυμπιακός δεν θα συμμετέχει πια σε αυτή την κωμωδία ούτε θα την χρηματοδοτεί με τα όσα πληρώνει στην ΕΠΟ, αν δεν γίνουν ΑΜΕΣΑ από την UEFA αλλαγές σε πρόσωπα.

Ήρθε η ώρα, οι υπεύθυνοι αυτά τα ποδοσφαιρικά «περιττώματα» να τα φάνε αν θέλουν να υπάρξει συνέχεια»