Ανεμβολίαστοι πουλούν συνδρομές γυμναστηρίων στο διαδίκτυο μετά τα νέα μέτρα (vid)

Σε ισχύ είναι τα νέα μέτρα για τους ανεμβολίαστους και από σήμερα Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021 απαγορεύεται να μπαίνουν, μεταξύ άλλων, στα γυμναστήρια. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που προτιμούν να «κόψουν» τη γυμναστική παρά να εμβολιαστούν κατά του κορωνοϊού, πουλώντας μάλιστα τις συνδρομές τους!

Σύμφωνα με τον γενικό γραμματέα του Πανελλήνιου Συνδέσμου Γυμναστηρίων, Δώρο Κλεοβούλου, όσοι θεωρούν πως πουλώντας τις συνδρομές τους θα κερδίσουν κάνουν λάθος. «Μεταβιβάσιμη η συνδρομή ουσιαστικά δεν μπορεί να είναι γιατί το παραστατικό έχει κοπεί σε συγκεκριμένο όνομα. Εκείνο το οποίο θα γίνει είναι η παράταση, το πάγωμα των συνδρομών αυτών», είπε ο κ. Κλεοβούλου μιλώντας στην ΕΡΤ.

«Μπαίνουμε σε μια διαδικασία ξανά για τα γυμναστήρια, άλλο ένα πλήγμα… Εκείνο που πρέπει να τονίσω είναι ότι ο κύριος όγκος των μελών των γυμναστηρίων είναι από 20 έως 30 χρόνων. Φαίνεται ότι μια μεγάλη μερίδα από τους ανεμβολίαστους είναι σε αυτή την ηλικία. Ήδη από σήμερα όσοι έχουν νοσήσει ή έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού μπορούν να έρχονται στα γυμναστήρια. Άρα θα αποκλειστεί περίπου ένα 30 με 35% των μελών των γυμναστηρίων με ό,τι αυτό συνεπάγεται», τόνισε ακόμη ο κ. Κλεοβούλου.

«Θέλω να τονίσω επίσης ότι το γεγονός αυτό θα εντείνει το φαινόμενο κάποιοι ασυνείδητοι τυχοδιώκτες να αρχίσουν να παρέχουν υπηρεσίες σωματικής άσκησης σε διάφορα σημεία, διαμερίσματα, υπόγεια, πλατείες, ταράτσες, πυλωτές κτλ. Πρέπει οι ελεγκτικοί μηχανισμοί να κινηθούν», προειδοποίησε ο κ. Κλεοβούλου.