Στις 4 Οκτωβρίου θα καθίσει ξανά στο εδώλιο του Τριμελούς Αυτοφώρου Πλημμελειοδικείου ο Θέμης Αδαμαντίδης, που κατηγορείται για ξυλοδαρμό της συντρόφου του Βαρβάρας Κίρκη.

Το δικαστήριο ανέβαλε την εκδίκαση, τόσο λόγω κωλύματος του συνηγόρου του τραγουδιστή Αλέξη Κούγια όσο και επειδή δεν είχε συμπεριληφθεί στη δικογραφία η ιατροδικαστική έκθεση.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής καταγγέλθηκε από τη σύντροφό του Βαρβάρα Κίρκη και είχε οδηγηθεί στον εισαγγελέα, που του άσκησε ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή και απλή εξύβριση. Στην κατάθεσή της στους αστυνομικούς η σύντροφός του είπε ότι συζεί με τον τραγουδιστή εδώ και περίπου έναν χρόνο. Στην κατάθεσή της περιέγραψε ότι βρίσκονταν σε ένα κατάστημα ηλεκτρονικών παιχνιδιών στην Ανω Γλυφάδα, με την ίδια να περιμένει τον Θέμη Αδαμαντίδη στο αυτοκίνητο. Οπως εξήγησε, μόλις ο τραγουδιστής την είδε να μιλά στο κινητό, εξοργίστηκε και βγήκε από το κατάστημα.

«Βγήκε έξω αγριεμένος και μου άσκησε σωματική και λεκτική βία. Συγκεκριμένα, με τράβηξε από τα μαλλιά, με χαστούκισε στο πρόσωπο και με κλότσησε δυνατά στον γοφό μου. Ταυτόχρονα, με απείλησε με τη φράση “καρ…, πουτ…, ξεκ…, γαμ…, με ξεφτιλίζεις, θα σε σκοτώσω”. Με κατηγορούσε, επίσης, ότι φλερτάρω με τον ταξιτζή απέναντι, κάτι το οποίο είναι απόλυτα ψευδές. Ανέκαθεν είχε παθολογική ζήλια προς το πρόσωπό μου και μου φέρεται άσχημα συνέχεια». Η γυναίκα υποστηρίζει ότι ο τραγουδιστής έχει ασκήσει πολλές φορές βία σε βάρος της, κάνοντας λόγο για σπρωξίματα, χαστούκια, μπουνιές, ακόμα και εκσφενδόνιση αντικειμένων.

Από την πλευρά του ο Θεμης Αδαμαντίδης αρνείται όλες τις κατηγορίες, αποδίδοντας τη μήνυση σε ζήλια. «Ο λόγος πιστεύω ότι είναι που είχα μια πιο συχνή επαφή τηλεφωνική με την πρώην σύντροφό μου, που έχουμε και παιδί μαζί και είναι εξαίρετος άνθρωπος, και χάρηκα πολύ που θα ερχόταν εδώ να φέρει και το παιδί μου, και οπωσδήποτε το είδα πολύ θετικό. Τα τηλεφωνήματα και όλα αυτά δεν άρεσαν όσες φορές ήμασταν μαζί και αυτός μπορεί να είναι ο λόγος» ισχυρίστηκε.