«Να γίνει το σύμβολό τους συνυφασμένο με την αλλαγή, τη νιότη και το μέλλον» σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Καλοτάξιδο το νέο έμβλημα», σημειώνει ο Αλέξης Τσίπρας, με ανάρτηση του στο Twitter, με αφορμή το νέο σήμα της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ με κύρια συστατικά το αστέρι, τον άνθρωπο και την Αριστερά.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ προσθέτει, «εύχομαι οι νέες και οι νέοι του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να το νοηματοδοτούν καθημερινά με τις αξίες και τους αγώνες τους». Και να γίνει το σύμβολό τους συνυφασμένο με την αλλαγή, τη νιότη και το μέλλον» έγραψε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας.

Η ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα

Σε ανανέωση της διαδικτυακή της παρουσίας προχώρησε η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ, τόσο με νέο site όσο και με νέο σήμα. Με «συστατικό» του νέου σήματος, το αστέρι, τον άνθρωπος και την Αριστερά, μια σχέση όπως υπογραμμίζει «με επίκεντρο τα όνειρα και τις ανάγκες της γενιάς μας».

Σε ανακοίνωσή της η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι σε έναν κόσμο που τα όνειρα και οι ανάγκες των νέων βρίσκονται διαρκώς στο στόχαστρο, «πρέπει και μπορούμε, όλοι και όλες, να γίνουμε συμμέτοχοι στο συλλογικό αγώνα για δημοκρατία, ελευθερία, ισότητα, ορατότητα, κοινωνική χειραφέτηση».

Όπως υπογραμμίζει, η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ πορεύεται με συντροφικότητα, συλλογικότητα και αλληλεγγύη για μια νέα σχέση με την πολιτική δράση. «Αγωνιζόμαστε, αντιστεκόμαστε, είμαστε το μέλλον!» σημειώνει.

Σε μια περίοδο όπου οι σκληρές αντικοινωνικές και καταστροφικές πολιτικές, το δόγμα «να ζεις για να εργάζεσαι», η καταστροφή του περιβάλλοντος, οι κοινωνικές ανισότητες, η διάλυση της Παιδείας, ο ρατσισμός, ο σεξισμός και η ξενοφοβία, η αστυνομική βαρβαρότητα δεν είναι φυσικά φαινόμενα, αλλά το σχέδιο των ακροδεξιών και νεοφιλελεύθερων πολιτικών δυνάμεων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ:

Σε έναν κόσμο που τα όνειρα και οι ανάγκες των νέων βρίσκονται διαρκώς στο στόχαστρο, πρέπει και μπορούμε, όλοι και όλες, να γίνουμε συμμέτοχοι στο συλλογικό αγώνα για δημοκρατία, ελευθερία, ισότητα, ορατότητα, κοινωνική χειραφέτηση.  

Οι σκληρές αντικοινωνικές και καταστροφικές πολιτικές, το δόγμα «να ζεις για να εργάζεσαι», η καταστροφή του περιβάλλοντος, οι κοινωνικές ανισότητες, η διάλυση της Παιδείας, ο ρατσισμός, ο σεξισμός και η ξενοφοβία, η αστυνομική βαρβαρότητα δεν είναι φυσικά φαινόμενα, αλλά το σχέδιο των ακροδεξιών και νεοφιλελεύθερων πολιτικών δυνάμεων.

Η γενιά μας θα γυρίσει τον κόσμο ανάποδα.  Αγωνιζόμαστε, αντιστεκόμαστε, είμαστε το μέλλον!  Πορευόμαστε με συντροφικότητα, συλλογικότητα και αλληλεγγύη για μια νέα σχέση με την πολιτική δράση. Ανανεώνουμε την διαδικτυακή μας παρουσία, με νέο site και νέο σήμα.  

Το αστέρι, ο άνθρωπος και η Αριστερά είναι τα «συστατικά» του νέου σήματός μας. Μια σχέση με επίκεντρο τα όνειρα και τις ανάγκες της γενιάς μας.  

Συνεχίζουμε, με σεβασμό στην ιστορία μας και ελπίδα για το μέλλον!  Έλα μαζί μας για να αγωνιστούμε για τη ζωή μας.  

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ

ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΥΡΙΖΑ
Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ