Σε μία χυδαία προβοκάτσια σε βάρος του Αλέξη Τσίπρα προχώρησε το in.gr του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο διευθυντής ψηφιακών μέσω της Alter Ego Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος δημοσίευσε άρθρο με τίτλο «Αποκάλυψη: Είσαι παιδεραστής Αλέξη;», το οποίο συνοδεύει από πλαστή φωτογραφία, καθώς με μοντάζ αφαιρέθηκε η σύντροφος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Μπέτυ Μπαζιάνα και στη θέση της ο Δημήτρης Λιγνάδης,

Μάλιστα το δημοσίευμα για αρκετή ώρα ήταν κεντρικό στην ιστοσελίδα, δείγμα του πανικού στον οποίο βρίσκεται το «σύστημα Μητσοτάκη» στα ΜΜΕ.

Δημοσίευμα του in
(IN.GR)

Μάλιστα το in.gr του Βαγγέλη Μαρινάκη δηλώνει ευθαρσώς ότι φωτογραφία είναι προϊόν μοντάζ.«Θα μπορούσε κάλλιστα να είναι αληθινή, όπως αληθινές είναι άλλες με τον πρώην ή τον νυν πρωθυπουργό και χιλιάδες πρόσωπα από όλους τους χώρους. Αυτό όμως δεν τους κάνει ταυτόχρονα παιδεραστές, σεξουαλικά αρπακτικά, κλέφτες ή λαμόγια. Αλίμονο αν σε κάθε φωτογραφία προβλέπαμε το αμαρτωλό μέλλον ή ξέραμε το αμαρτωλό παρελθόν ορισμένων ανθρώπων» αναφέρει ο Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος.

Αλέξης Τσίπρας και Μπέτυ Μπαζιάνα
Η αυθεντική φωτογραφία πριν πειραχτεί από το in.gr
Ο Δημήτρης Λιγνάδης
Η αυθεντική φωτογραφία του Δημήτρη Λιγνάδη

ΣΥΡΙΖΑ: Η συγκάλυψη του Μητσοτάκη δεν μαζεύεται με μια fake φωτογραφία

Την αντίδραση του εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Νάσου Ηλιόπουλου προκάλεσε το χυδαίο δημοσίευμα.

«Πριν από λίγο στο in.gr του γνωστού εφοπλιστή κυρίου Μαρινάκη, δημοσιεύθηκε ως πρώτο θέμα μια πλαστή φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα, όπου με μοντάζ έχει αφαιρεθεί η σύντροφος του Μπέτυ Μπαζιάνα και στη θέση της εμφανίζεται ο κ. Λιγνάδης, υπό τον τίτλο: “Είσαι παιδεραστής Αλέξη;”

Ενημερώνουμε τους καλοθελητές της «ενημέρωσης» πως με τέτοιου είδους λαθροχειρίες απλά εκθέτουν τους εαυτούς τους και φανερώνουν τον πανικό που (άραγε γιατί;) τους έχει καταβάλει» σημειώνει ο Νάσος Ηλιόπουλος.

«Το πρόβλημα άλλωστε δεν είναι ότι ο κ. Μητσοτάκης έχει φωτογραφηθεί με τον κ. Λιγνάδη. Ούτε καν οι φιλικές τους σχέσεις.

Το πρόβλημα είναι ότι επί 20 ημέρες ο κος Μητσοτάκης επιχείρησε να συγκαλύψει το θέμα Λιγνάδη.

Ότι ο εκπρόσωπός του χαρακτήρισε «προσωπικούς» τους λόγους παραίτησής του.

Ότι η κα Μενδώνη μίλησε για “ανυπόστατες φήμες” και ότι ξαφνικά ανακάλυψε πως είναι “επικίνδυνος” μόνο όταν αποκαλύφθηκε ότι κατατίθεται μήνυση από θύμα βιασμού για αδίκημα που δεν έχει παραγραφεί.

Η συγκάλυψη του κ. Μητσοτάκη, λοιπόν, δεν μαζεύεται  με μια fake φωτογραφία από τα site και τα τρολ που τον υποστηρίζουν» υπογραμμίζει ο Νάσος Ηλιόπουλος.