Η απόφαση του δημοσιογράφου Άρη Πορτοσάλτε να ασκήσει κριτική στον Άδωνη Γεωργιάδη για το Ελληνικό και τις μπουλντόζες που ακόμη έρχονται, συζητείται πολύ στο εσωτερικό της ΝΔ αλλά και της κυβέρνησης, με δεδομένο ότι ο υπουργός Ανάπτυξης χαρακτήριζε «αδελφό» δημοσίως το στέλεχος του ΣΚΑΪ, που έδινε το «παρών» ακόμη και σε προσωπικές πολιτικές εκδηλώσεις του υπουργού.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα matrix24.gr, η κριτική που ασκήθηκε στον Άδωνη Γεωργιάδη για το Ελληνικό έρχεται να προστεθεί σε μία γενικότερη μουρμούρα που επικρατεί για τις επιδόσεις του στην οδό Νίκης. Όπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ στο Μέγαρο Μαξίμου υποστηρίζουν ότι γενικώς οι μετοχές του Άδωνι στο κυβερνητικό Χρηματιστήριο έχουν πέσει, αφού έχει ήδη περάσει το πρώτο εξάμηνο της κυβέρνησης Μητσοτάκη και ακόμη δεν έχει παρουσιαστεί κάποια σοβαρή εξέλιξη στο μέτωπο των επενδύσεων.

Κατά πολλούς, εξάλλου, ήδη μετρά αντίστροφα ο χρόνος ως τη «μετακόμιση» Γεωργιάδη σε κάποιο άλλο υπουργείο, ενώ οι προβληματικές σχέσεις του με τον υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα αποτελούν άλλη μία πηγή προβληματισμού για το Μέγαρο Μαξίμου. Βλέπετε, άλλο πράγμα οι τηλεπωλήσεις βιβλίων και άλλων η διαχείριση και η προσέλκυση στρατηγικών επενδυτών…