Τέλος εποχής για το ιστορικό κτίριο του Alpha στην Κάντζα, τέλος εποχής και για την οικογένεια Κοντομηνά στις εμβληματικές εγκαταστάσεις του σταθμού!

Από τη στιγμή που αυτές κατέληξαν, με νοίκι και εξ ολοκλήρου, στην Wind οι επιχειρήσεις του Δημήτρη Κοντομηνά αποχωρούν, όπως και η οικογένειά του από το κτήριο, την ώρα που ο 80χρονος επιχειρηματίας τους τελευταίους τρεις μήνες δίνει μάχη για τη ζωή του, έγκλειστος σε γνωστό νοσοκομείο της Αθήνας.

Μετά την εξαγορά του 100% του καναλιού από την οικογένεια Βαρδινογιάννη, ο… Alpha μετακόμισε στη νέα Κηφισιά, μαζί με το Star. Και δόθηκε διορία στη Μαρία Κοντομηνά και τον σύζυγό της, Αριστοτέλη Τζιαμπίρη, μέχρι το τέλος του μήνα για να αποχωρήσουν από την Κάντζα (κτίριο ιδιοκτησίας Μπόμπολα) και δεν αναφερόμαστε μόνο στα προσωπικά τους αντικείμενα και αρχεία αλλά και σε ό,τι είχε εκεί ο πατέρας της Μαρίας, Δημήτρης.

«Έξωση» στην οικογένεια του Κοντομηνά από το κτίριο του ALPHA στην Κάντζα
Άπαντα θα μεταφερθούν στα άλλα γραφεία του επιχειρηματία, στο Πικέρμι, όπου υπάρχουν ακόμη ορισμένες υπηρεσίες και τμήματα του Alpha.

Η Μαρία Κοντομηνά είναι μοναχοκόρη και έχει φυσικά σχεδόν απόλυτο λόγο στην κληρονομιά του πατέρα της, μέρος της οποίας έχει ήδη λάβει καθώς η εξασφάλισή της αποτελούσε πρώτο μέλημα για τον πατέρα της. Μικρό μέρος της περιουσίας του επιχειρηματία έλαβε και η 56χρονη σύντροφός του Λόρι Χόλκομπ, Ελληνοαμερικανίδα καθηγήτρια Πανεπιστημίου στην Ουάσινγκτον.

Πηγή: dailymedia.gr