Έξαλλος και απαισιόδοξος δήλωσε σήμερα στον ΣΚΑΪ ο Άρης Ποσρτοσάλτε και η αφορμή ήταν η σημερινή στάση στο Μετρό και οι παρεμβάσεις που όπως αποκάλυψε πραγματοποιήθηκαν από βουλευτές της κυβέρνησης.

Σύμφωνα με τον Άρη Πορτοσάλτε νεοδημοκράτες βουλευτές τηλεφωνούσαν στη διεύθυνση του Μετρό για να μη γίνουν οι μεταθέσεις των εργαζομένων από τα γραφεία της εταιρείας στα εκδοτήρια (ταμεία) γιατί επρόκειτο για γαλάζια παιδιά

Μάλιστα προκάλεσε τη ΝΔ αν θέλει να διαψεύσει τις πληροφορίες του.

Και συνέχισε:

“Αν έχει συμβεί αυτό, θερμά θερμότατα συγχαρητήρια, πραγματικά δεν έχει σωσμό ο τόπος. Αν έχει γίνει και αυτό … η πηγή που μου το δίνει είναι έγκυρη. Αλλά -μου λέει – δεν μπορώ να το πω εγώ, πάρε και πές το εσύ… Επαναλαμβάνω πρώτα από όλα στα Μαξίμου, μετά στον κ. Καραμανλή τον υπουργό, σε όλους, ότι υπάρχουν λέει βουλευτές ΝΔ που τηλεφώνησαν στην διοίκηση να διαμαρτυρηθούν διότι η διοίκηση μεταθέτει το δικό μας παιδί, τον ΔΑΚίτη, τον νεοδημοκράτη, τον παίρνει από το γραφείο και τον πηγαίνει στο εκδοτήριο. Ντροπή και αίσχος. Παιδιά με συγχωρείτε ούτε μέχρι την γωνία δεν φτάνουμε!”

Ακούστε το ηχητικό από το documentonews.gr