Την οργή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, έχει προκαλέσει ο εσωκομματικός πόλεμος που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Νίκο Παππά και τον Πάνο Σκουρλέτη.

Στον πρώτο χρεώνεται ότι έχει καθοδηγήσει τις επιθέσεις των Βαξεβάνη και Λακόπουλου εναντίον του γραμματέα του κόμματος, ενώ στον δεύτερο λέγεται ότι έχουν γίνει συστάσεις ώστε να είναι πιο προσεκτικός στους χαρακτηρισμούς του, καθώς αναφέρθηκε τις προάλλες ευθέως στα φαινόμενα «νεοαυριανισμού» κατονομάζοντας την εφημερίδα “documento”.

Επίσης, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αλέξης Τσίπρας ήταν έξαλλος και με τις πρόσφατες υβριστικές αναρτήσεις του Παύλου Πολάκη, για τον οποίο σημείωσε σε συνομιλητές ότι «χάνει το δίκιο του».

Το μήνυμα που έστειλε ο Αλέξης Τσίπρας στο εσωτερικό του κόμματος είναι πως στην παρούσα συγκυρία της υγειονομικής και οικονομικής κρίσης που έχει προκαλέσει ο κορωνοϊός, το τελευταίο που ενδιαφέρει την ελληνική κοινωνία είναι η εσωστρέφεια στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν είναι δυνατόν η κοινωνία να αγωνιά κι εμείς να τσακωνόμαστε μεταξύ μας…», είπε σε συνομιλητές του ο Αλέξης Τσίπρας.