Στη ραδιοφωνική εκπομπή του Statous 107,7 FM μίλησε σε τηλεφωνική επικοινωνία, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζουράρις με αφορμή το σημερινό φοιτητικό συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας.

Όταν ο ραδιοφωνικός παραγωγός επεσήμανε ότι στη συγκέντρωση θα είναι μέχρι 99 άτομα, η αντίδραση του βουλευτή ήταν αποστομωτική: «τα έχω χ€σμ#να τα 99 άτομα, τη διάταξη του Μητσοτάκη. Ta έχω χ#σμένα».

Ο βουλευτής συνέχισε σε ακόμα πιο έντονη γλώσσα, μετά το σχόλιο του παραγωγού ότι αυτό που δήλωσε είναι χοντρό, εξαπολύοντας δριμύ κατηγορώ προς τον πρωθυπουργό προσωπικά, τον οποίο χαρακτήρισε υβριστή του ιδίου και της οικογένειάς του, αναφέροντας

«Δεν είναι “χοντρό” αυτό που λέω, γιατί ο υβριστής μου Μητσοτάκης, ο οποίος ακόμη δεν μου ζήτησε συγνώμη για την ύβρη του εναντίον μου και εναντίον της ιστορίας μου και της οικογένειάς μου, καταλαβαίνει ότι αντιστοίχως μ@λ@κίες είναι και αυτά για τα 99 άτομα».

«Πρώτα απ’ όλα θα ‘μαστε κανονικά όλοι οι βουλευτές, θα έρθουν και από άλλα κόμματα φορώντας μάσκες, κρατώντας αποστάση δύο μέτρα. Ανά 99 θα διακόπτονται και θα έχουν δέκα μέτρα απόσταση, τι πάει να πει αυτό;», συμπλήρωσε ο βουλευτής σε πιο ήρεμο κλίμα κλείνοντας την τοποθέτησή του.