Οι καταθέσεις γύρω από την υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν, η οποία συγκλόνισε το πανελλήνιο συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς.

Αυτή τη φορά, ήρθε στο «φως» μία νέα και σημαντική κατάθεση από τη γειτόνισσα της άτυχης κοπέλας, η οποία και ανέφερε διεξοδικά για το πώς ήταν η 20χρονη τη μοιραία ημέρα.

Τι αποκάλυψε γειτόνισσα

Δεν πρόκειται για την πρώτη κατάθεση της γειτόνισσας του πρώην ζευγαριού. Η γυναίκα έχει καταθέσει ξανά στον ανακριτή, ωστόσο αυτή τη φορά οι ερωτήσεις επικεντρώθηκαν στο πώς ήταν το κορίτσι την ημέρα του εγκλήματος.

Οι καταθέσεις «καίνε» τον Μπάμπη

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ανέφερε ότι, από την εικόνα που έδινε, δε φαινόταν να είχε καυγαδίσει με τον άντρα της, γεγονός αντίθετο στους ισχυρισμούς του δράστη.

«Φαινόταν να έχει όρεξη για κουβέντα!»

Η ίδια συνομίλησε με την Καρολάιν στο viber για περισσότερο από μία ώρα, κυρίως για ζώα. Το κορίτσι φαινόταν να είχε διάθεση για κουβέντα.

«Η διάρκεια της συνομιλίας και η όρεξη που είχε η Καρολάιν για συνομιλία, μου έκανε εντύπωση γιατί συνήθως ούσα επιφορτισμένη με τη φροντίδα του παιδιού δεν ήταν σε θέση να έχει συνομιλίες τέτοιας διάρκειας μαζί μου» ανέφερε χαρακτηριστικά η γειτόνισσα.

Στη συνέχεια, είπε ότι σταμάτησε η συνομιλία με δική της πρωτοβουλία. Στις 11 το βράδυ και για την επόμενη μισή ώρα έβλεπε την Καρολάιν από το παράθυρο της κουζίνας να βρίσκεται στη δική της κουζίνα.

«Της έκανα νόημα αν ήταν όλα καλά με αυτό που της είπα να κάνει, δηλαδή να καθαρίσει με χλωρίνη την αμμολεκάνη των γατιών και τότε εκείνη μου έδειξε τη χλωρίνη που κρατούσε στα χέρια της» ανέφερε.